Nieuwe leiding en producten Schramm

Woensdag 20 januari 2021

Het bed is volgens Schramm Werkstätten een thuis in huis: al bijna 100 jaar ontwerpt en produceert het bedrijf bedden en matrassen, maar ook dekbedden, kussen en bedlinnen. Dit jaar begint met een nieuwe directeur en nieuwe producten.
Nieuwe leiding en producten Schramm
Nieuwe leiding en producten Schramm Nieuwe leiding en producten Schramm

Het jaar 2020 was tumultueus voor Schramm. In maart ontsloeg mede-eigenaar Susanne Schramm haar broer Alex. Hij ging hierin tegen verzet, maar de regionale rechtbank van Kaiserslautern oordeelde dat het ontslag rechtsgeldig was. Susanne Schramm staat nu dus aan het roer van het bedrijf.

 

De ziel van elk individueel beddenontwerp is volgens Schramm het meervoudig gepatenteerde fabrieksmatras. Dit bestaat uit handgemaakt componenten van natuurlijke materialen en is vervaardigd in Duitsland. Een dergelijk matras is ook te vinden op het nieuwe Remy ligbed uit de Origins Complete-serie. Het is volgens de fabrikant een veelzijdig en flexibel ontwerp voor comfortabele ontspanning en herstellende slaap op elke denkbare plek: in de kleedkamer, studeer- of logeerkamer, als extra bed in het hotel of voor een ontspannen tijd in het vakantiehuis. De twee rugkussens bieden individueel zitcomfort en door de gewatteerde hoes te verwijderen verandert het daybed in een logeerbed.

 

Het nieuwe hoofdeinde Claire zorgt volgens Schramm voor extra comfort en elegantie in huis. Dit zwevende hoofdeinde wordt gekenmerkt door een traditionele knoopsluiting, die zorgt voor de karakteristieke plooien, terwijl de ruitvorm die wordt gebruikt de fijne kunst van het stofferen onderstreept. Net als alle andere vrij te kiezen componenten uit de Schramm Origins-lijn, kan dit elegante hoofdeinde worden aangepast door te kiezen uit een breed scala aan stoffen.

 

Agent van Schramm is Jakob Visser uit Wolvega.Links

www.schramm.ag
www.schramm.nl
www.schramm-werkstaetten.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, meubilair, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, hoofdbord, slaapkamer, kast, commode, bed, ledikant, matras, bodem, bedbodem, klerenkast, personalia, Schramm, #schramm

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers DWI deel 1
De Woonindustrie (DWI) heeft weer nieuwe exposanten. Zij zijn te zien tijdens de voorjaarsdagen op 21-23 maart en 12+13 april. Interieurjournaal stelt de nieuwkomers graag voor, verdeeld over meerdere berichten.
lees verder
Januari dramatisch voor woonwinkels
De eerste rapportage over januari door Inretail laat zien dat het een dramatisch slechte maand is door de lockdown die deze sector ook heeft getroffen.
lees verder
 
Recticel zet matrassendivisie te koop
lees verder
Ontwikkelingen bij Veldeman
Veldeman Bedding blijft in beweging. Zo heeft de projectafdeling van het bedrijf twee grote nieuwe contracten gesloten, voor een hotel en vakantievilla’s. Daarnaast zijn een vijftal directieleden, waaronder Peter van Rompuy uit dienst getreden, om vervolgens als zelfstandige werkzaam te blijven voor het bedrijf.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden