Mango home collection

Vrijdag 22 januari 2021

De Spaanse moderetailer Mango introduceert in april een eerste home collection, die aansluit op de beleving van het merk. Hiermee breidt men het assortiment uit met nieuwe productgroepen.
Mango home collection

Mango introduceert in april een eerste 'home collection'. Volgens de Spaanse moderetailer is er een behoefte bij de consument naar een complete lifestyle beleving en dit kan men op deze wijze aanbieden. De home collection is ontwikkeld vanuit de merkfilosofie van deze retailer.

 

Met deze nieuwe collectie gaat men weer een stapje verder. Naast maandelijkse modelijnen worden er nu ook producten voor in huis aangeboden. De rode draad die door de collecties zal lopen is de Mediterraanse Lifestyle.

 

In eerste instantie zal de focus leggen op textielproducten voor de slaap- en badkamer. Het gaat dan vooral om bed- en badlinnen, kussens en plaids, maar ook kaarsen en geurverspreiders. De hele reeks textielproducten zal duurzaam geproduceerd zijn en 80% van de lijn is lokaal gemaakt, volgens Mango een duidelijke wens van de huidige consument.

 

Vanaf het najaar worden er producten voor keuken en living aan toegevoegd. De home collection wordt enkel online verkocht via Mango.com, in Spanje, Frankrijk, Duitsland, de UK, Nederland, Portugal, Italië, Polen, Zwitserland, Griekenland, Roemenië, Kroatië, Oostenrijk, Ierland, Zweden, Oekraïne, Tsjechië, Denemarken én België.Links

www.mango.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, woningtextiel, textiel, interieurtextiel, bedtextiel, badtextiel, badmode, kaarsen, kussens, kaarsen, geur, decoratie, mango, moderetailer, webshop, webwinkel, ecommerce, online, lifestyle, #mango

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers DWI deel 1
De Woonindustrie (DWI) heeft weer nieuwe exposanten. Zij zijn te zien tijdens de voorjaarsdagen op 21-23 maart en 12+13 april. Interieurjournaal stelt de nieuwkomers graag voor, verdeeld over meerdere berichten.
lees verder
Zelected by House zoekt BelgiŽ
Zelected by House (ZBH) is een Zweedse leverancier van stijlvolle interieuraccessoires. Het bedrijf is op zoek naar een distributeur voor BelgiŽ.
lees verder
Nijntje op de vloer
De Nederlandse ontwerpstudio Maison Deux introduceert samen met 's werelds meest bekende konijn een exclusieve collectie vloerkleden. De iconische en minimalistische ontwerpen van Dick Bruna zijn voor het eerst vertaald naar een collectie wollen vloerkleden met 3D textuur.
lees verder
Bamboo collectie
Bohemian stijl is steeds meer terug te zien in het interieur. Natuurlijke elementen zoals bamboo en cement zorgen voor een bohemian, zomers gevoel, kenmerkend voor de collectie van Pottery Pots.
lees verder
Renson nieuws op R+T
Tijdens R+T Digital (van 22 tot 25 februari) introduceerde de Belgische Renson groep verschillende noviteiten van zijn merk Renson. Daarnaast gaan de merken Argenta en Rob door onder de nieuwe merknaam Arlu.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden