Nieuwe kleuren voor klassieker

Maandag 15 mei 2023

Desso Tarkett introduceert de nieuwe collectie van de klassieker Desso Asteranne, met 37 kleuren in diverse groepen.
Nieuwe kleuren voor klassieker
Nieuwe kleuren voor klassieker Nieuwe kleuren voor klassieker Nieuwe kleuren voor klassieker

De Desso Asteranne tapijt- en Vloerkleed op Maat-collectie heeft 37 kleuren, onderverdeeld in de vier kleurconcepten: Natural Haven, Walking on Clouds, Intensified en Color Accents. Door de compacte structuur en gesneden pool creëer je met deze kwaliteit een luxe velours-look. De vleug is onmiskenbaar exclusief en geeft een interieur een rijke en warme uitstraling.

 

De nieuwe Asteranne collectie biedt keuze uit tijdloze, naturelle en moderne kleuren die perfect passen bij de basis in elk interieur van nu. Materialen zoals beton, natuursteen, glas, staal en hout zien er in architectuur prachtig uit maar zijn in de gevoelsbeleving niet ‘warm, luxe en comfortabel’. Daar zijn zachte materialen voor nodig die warmte en het comfort brengen.

 

In het Asteranne inspiratieboek ontdek je vier verschillende manieren om kleur te gebruiken en te combineren in het interieur. Voor elke woonstijl is er wel een passende kleur te vinden. Met behulp van de vier kleurconcepten krijg je inspiratie voor de toepassing in verschillende interieurs. Er zijn naturel tinten, variërend van licht tot donker, passend bij een op de natuur geïnspireerd interieur. De fellere kleuren en pastelkleuren haken in op het nieuwe moderne wonen waarin gedurfd kleurgebruik de persoonlijke sfeer versterkt. De vollere kleuren zijn geschikt voor een modern-klassieke inrichting in ‘boutique hotel’ sfeer.Links

www.dessotarkett.nl

Tags

nieuws, interieur, kleuren, collectie, klassieker, tapijt, kamerbreed, karpetten, tapijtopmaat, beton, natuursteen, glas, staal, hout, tijdloos, naturel, modern, fel, pastel, natuur, inspiratie, interieurontwerp, design, klassiek, inrichting, #asteranne, #desso, #tarkett, #dessotarkett

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Nieuwe laminaatcollectie
Berryalloc uit Menen heeft onlangs een uitgebreide nieuwe collectie laminaatvloeren ge´ntroduceerd.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
 
Grotere editie FFD in 2024
lees verder
Studio Wae gaat nieuwe fase in
Studio Wae timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Een interview hierover met oprichter Tynke van den Heuvel in de nieuwe showroom in Bunnik.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden