Nieuwe Healthy Indoors Alliance

Woensdag 18 mei 2022

Fagerhult heeft onlangs samen met Camfil, Condair en Swegon het initiatief Healthy Indoors Alliance opgericht. Alle partners van deze samenwerking delen dezelfde ambitie om het bewustzijn rondom het belang van een gezond en duurzaam binnenmilieu te vergroten.
Nieuwe Healthy Indoors Alliance

De huidige normen en voorschriften zijn er om eigenaars, bestekschrijvers, bouwers en werkgevers te begeleiden, maar vaak schieten dergelijke maatregelen volgens de bedrijven tekort en bieden niet de solide basis die nodig is om de gezonde, productieve binnenruimten te creëren die we nodig hebben.

 

Daarom hebben de vier bedrijven Camfil, Condair, Fagerhult en Swegon besloten dat het tijd was om in actie te komen. Samen hebben ze de handen ineengeslagen en Healthy Indoors Alliance opgericht, een gezamenlijk initiatief om de gezondheid, productiviteit en het comfort van de mensen in commerciële, openbare en residentiële gebouwen te verbeteren. Het initiatief telt momenteel deelnemers uit de sectoren ventilatie, binnenklimaatbeheersing, verlichting, bevochtiging en filtratie. Het platform richt zich tot ontwikkelaars, handelaren, professionals, de industrie, de wetenschap en overheidsinstellingen met het doel te informeren, op te leiden en het bewustzijn te vergroten.

 

De Healthy Indoors website bevat uitgebreide informatie die volgens de organisatie van vitaal belang is om te begrijpen hoe men duurzame, gezonde binnen omgevingen kan creëren. Vragen en misverstanden worden opgehelderd en er worden richtlijnen gegeven voor praktische maatregelen.Links

www.fagerhult.nl
www.healthyindoors.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, hospitality, domotica, systeem, verlichting, lamp, licht, l#fagerhult, #healthyindoors

Gerelateerd nieuws
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
Douche metamorfose
[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
lees verder
 
Mijn digitale zaak
lees verder
 
Eindexamenexpositie Cibap studenten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden