Nieuwe gezichten op DWI

Maandag 15 januari 2024

Het is bijna tijd voor de Voorjaarsvakdagen. Van 4-7 februari zijn interieurprofessionals extra welkom in De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein. Interieurjournaal geeft extra aandacht aan een aantal nieuwkomers.
Nieuwe gezichten op DWI

Noga Design is een nieuw Nederlands interieurmerk. Het bedrijf brengt onder de merknaam Noga (zie foto) naar eigen zeggen ‘een frisse wind in de markt’ met een kleurrijke visie op minimalistisch design, verrijkt met levendige statements. Het aanbod bestaat uit onder meer tafels, eetkamerstoelen en kasten in het middensegment. Op de Vakdagen toont het bedrijf kasten, die beschikbaar zijn met een afwerking van metaal en glas en vier verschillende kleuren. Het Noga tafelsysteem maakt het mogelijk om zelf de vorm, afmeting en kleur van het tafelblad te kiezen met daarbij een bijpassend onderstel. Vier verschillende houtkleuren zijn er voor het blad, drie voor de metalen poten. Deze kleuren komen ook terug in de eetkamerstoelen.

 

Zoals vorig jaar al gemeld is vanaf nu ook BD Line in Nieuwegein te vinden. Het bedrijf toont brede aanbod collectie raambekleding op de eerste verdieping. Met de nieuwe showroom van 55 m² wil BD Line dealers in het noorden en midden van Nederland nog beter ondersteunen.

 

Coretec Floors, het bekende merk van US Floors, een grote producent van innovatieve vloeren, introduceerde in 2023 met trots het Stair Expert systeem. Dit moet traprenovaties gemakkelijker maken dan ooit. Na de introductie van hun eigen trappencollectie in 2022 biedt het vloerenmerk nu een oplossing om het renovatieproces nog meer te vereenvoudigen. Met behulp van een app en het online bestelplatform wordt het inmeten en bestellen eenvoudig voor verdelers en installateurs. De op maat gezaagde trapdelen worden daarna rechtstreeks geleverd. Ook dit bedrijf is tijdens de Vakdagen op de Symfonielaan in Nieuwegein aanwezig.

 

Parkeren bij en toegang in De Woonindustrie is gratis na eenmalig registreren.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen, #bdlinebinnenzonwering, #coretec, #francofurniture, #livingxl, #nogadesign, #sassydesign

Gerelateerd nieuws
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder
Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa
Het gezicht van Spoga+gafa vertrekt: directeur Stefan Lohrberg neemt afscheid na de aankomende editie van 16 tot 18 juni.
lees verder
 
Nieuw formules deelname imm
lees verder
Inflatie blijft 2,7%
Consumentengoederen en -diensten in Nederland waren in mei 2,7% duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. In april was de inflatie ook 2,7%.
lees verder
Meer jongeren kopen woning
Verschuiving woningaankopen in Nederland: aandeel ouderen daalt, aandeel jongeren stijgt, zo meldt de ING bank.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden