Nieuwe flagshipstore Revised

Donderdag 16 februari 2023

Vanaf vandaag heeft designlabel Revised een nieuwe flagshipstore in Antwerpen. In een monumentaal pand uit 1753 presenteert het label zijn producten.
Nieuwe flagshipstore Revised

Nederlandse ondernemer en Moooi medeoprichter Casper Vissers richtte in 2018 samen met zijn vrouw Suzy het designlabel Revised op. Volgens Visser is het merk duidelijk beïnvloed door dingen uit het verleden. Hoofdontwerper Sjoerd Vroonland ontwierp de eerste 44-delige serie meubels en accessoires, geïnspireerd door de jaren ’20, ’30, ’50 en ’60. De producten worden gemaakt Europese fabrieken, gevestigd in Duitsland, Italië, Nederland en Litouwen. Vervolgens worden zij voornamelijk verkocht aan particulieren, stylisten en (interieur)architecten.

 

De nieuwe winkel is gevestigd aan de Paardenmarkt 68 Antwerpen. Hier is de collectie te zien, en is persoonlijk interieuradvies beschikbaar. Op hetzelfde adres zijn ook de tapijtmakers Wool & Wire te vinden. Dit Belgisch merk maakt tapijten van natuurlijke materialen zoals wol, sisal en zeegras. En er zijn exclusieve showrooms voor vier merken die nieuw zijn voor de Nederlandse en Belgische markt: Gemla uit Zweden, Rex Kralj uit Slovenië en Tato Italia en Editions Milano uit Italië.Links

www.editionsmilano.com
www.gemlaab.se
www.revised.com
www.rex-kralj.com
www.tatoitalia.com
www.woolandwire.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, shop, flagshipstore, retail, winkel, outlet, detaillist, detailhandel, advies, binnenhuisarchitect, winkel, #moooi, #revised, #woolenwire, #woolandwire, #woolwire, #gemla, #rexkralj, #tatoitalia, #editionsmilano

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Nieuwe laminaatcollectie
Berryalloc uit Menen heeft onlangs een uitgebreide nieuwe collectie laminaatvloeren geÔntroduceerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden