Albert Voogd ceo Homefashion

Maandag 13 februari 2023

Onlangs is bekend geworden dat Debbie Klein na vijf jaar de Homefashion Group (Leen Bakker en Kwantum) gaat verlaten. Nu is bekend geworden dat Albert Voogd haar opvolger wordt.
Albert Voogd ceo Homefashion

Albert Voogd wordt per 1 maart de nieuwe ceo van de Homefashion Group (HFG), het bedrijf achter Leen Bakker en Kwantum. Hij volgt Debbie Klein op, die HFG na vijf jaar zal verlaten, zo meld Retailtrends vandaag.

 

Voogd heeft ruim dertig jaar ervaring in de retailbranche. In zijn laatste functie was hij interim-ceo bij Coop supermarkten. Daarvoor was hij ceo bij de Detailresult Groep, waar Dekamarkt en Dirk onder vallen. Eerder was hij werkzaam bij Ahold en bekleedde hij bestuursrollen bij Makro in Zuid-Amerika (coo) en een onderdeel van Walmart in Zuid-Afrika (ceo).

 

Debbie Klein begon 1 februari 2018 als ceo van Leen Bakker. In het najaar van 2020 kreeg ze ook de leiding bij Kwantum. 'Debbie heeft haar opdracht succesvol afgerond,' zegt Gerhard Nordemann, managing partner van eigenaar Gilde Equity Management. 'In eerste instantie heeft ze Leen Bakker beter op de rit gekregen en daarna heeft ze stap voor stap gewerkt aan het realiseren van de mogelijke synergieën tussen Kwantum en Leen Bakker.'Links

www.homefashiongroup.nl
www.kwantum.nl
www.leenbakker.nl

Tags

nieuws, interieur, winkelketens, groep, directeur, ceo, investeringsmaatschappij, vloeren, raamdecoratie, meubelen, inspiratie, sfeer, montageservice, legservice, raamdecoratiemonteur, samenwerking, #hfg, #homefashiongroup, #gilde, #kwantum, #leenbakker

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Vernieuwde Powerview
Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden