Albert Voogd ceo Homefashion

Maandag 13 februari 2023

Onlangs is bekend geworden dat Debbie Klein na vijf jaar de Homefashion Group (Leen Bakker en Kwantum) gaat verlaten. Nu is bekend geworden dat Albert Voogd haar opvolger wordt.
Albert Voogd ceo Homefashion

Albert Voogd wordt per 1 maart de nieuwe ceo van de Homefashion Group (HFG), het bedrijf achter Leen Bakker en Kwantum. Hij volgt Debbie Klein op, die HFG na vijf jaar zal verlaten, zo meld Retailtrends vandaag.

 

Voogd heeft ruim dertig jaar ervaring in de retailbranche. In zijn laatste functie was hij interim-ceo bij Coop supermarkten. Daarvoor was hij ceo bij de Detailresult Groep, waar Dekamarkt en Dirk onder vallen. Eerder was hij werkzaam bij Ahold en bekleedde hij bestuursrollen bij Makro in Zuid-Amerika (coo) en een onderdeel van Walmart in Zuid-Afrika (ceo).

 

Debbie Klein begon 1 februari 2018 als ceo van Leen Bakker. In het najaar van 2020 kreeg ze ook de leiding bij Kwantum. 'Debbie heeft haar opdracht succesvol afgerond,' zegt Gerhard Nordemann, managing partner van eigenaar Gilde Equity Management. 'In eerste instantie heeft ze Leen Bakker beter op de rit gekregen en daarna heeft ze stap voor stap gewerkt aan het realiseren van de mogelijke synergieën tussen Kwantum en Leen Bakker.'Links

www.homefashiongroup.nl
www.kwantum.nl
www.leenbakker.nl

Tags

nieuws, interieur, winkelketens, groep, directeur, ceo, investeringsmaatschappij, vloeren, raamdecoratie, meubelen, inspiratie, sfeer, montageservice, legservice, raamdecoratiemonteur, samenwerking, #hfg, #homefashiongroup, #gilde, #kwantum, #leenbakker

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Consument iets negatiever
Het vertrouwen van consumenten in Nederland daalde in mei een fractie, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen nam af van -21 in april naar -22 in mei.
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden