Nieuwe exposanten Proposte 2019

Woensdag 13 februari 2019

Proposte wordt half april gehouden bij Villa Erba. Met negen nieuwe exposanten die bezoekers en klanten van over de hele wereld verwelkomen.
Nieuwe exposanten Proposte 2019
Nieuwe exposanten Proposte 2019 Nieuwe exposanten Proposte 2019 Nieuwe exposanten Proposte 2019 Nieuwe exposanten Proposte 2019 Nieuwe exposanten Proposte 2019

Met elke nieuwe editie wordt Proposte steeds meer een internationaal evenement voor high-end textiel- en gordijnproducenten. De interieurtextielbeurs telt deze editie 85 deelnemende bedrijven, waarvan 33 Italiaanse en 52 uit het buitenland.

Net als in de afgelopen jaren zijn de selectiecriteria veeleisend waardoor alleen producenten kunnen meedoen die innoveren op het gebied van esthetiek en technologie, en voldoen aan internationale voorschriften en duurzaamheid.

Nieuwe exposanten zijn Rahmig & Partner (foto 1) en Gustav Gerster (foto 2) uit Duitsland, Akarca Tekstil - in 2018 aanwezig bij de International Observatory - en Evimteks Tekstil (foto 3) uit Turkije, David Walters Fabrics (foto 4), Mallalieus of Delph en Stead McAlpin uit de UK, Naturtex (foto 5) uit Spanje en - last but not least, G.M. Syntex (foto 6) uit India.

Toegang tot Proposte is voorbehouden aan meubelfabrikanten, textielgroothandels, -converters, grootschalige distributieketens, journalisten, architecten en ontwerpers. Een pre-registratieformulier voor de beurs kan worden gedownload van de Proposte-website.

Voor het vijfde opeenvolgende jaar wordt in de editie van 2019 ook de parallelle beurs International Observatory gehouden op dezelfde dagen als Proposte. De deelnemende bedrijven, allemaal uit het buitenland, zullen exposeren op locaties in de buurt van Villa Erba: Sheraton Comomeer Hotel, Spazio Como en CernobbioShed. De locaties zijn onderling goed bereikbaar via een shuttlebusdienst.

Proposte wordt in 2019 vroeger en op andere dagen dan voorheen gehouden, van maandag 15 tot en met woensdag 17 april 2019. De openingstijden zijn van 9-18 uur, de laatste dag tot 16 uur.

 Links

www.akarcatekstil.com
www.davidwalters.co.uk
www.evimteks.com.tr
www.gerster.com
www.gmsyntex.com
www.internationalobservatory.com
www.mallalieus.com
www.naturtex.es
www.propostefair.it
www.rahmigundpartner.de

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #proposte, #propostefair, #propostefair2019, #proposte27, #proposte2019, #wovenstories, #internationalobservatory, #ascontexeditoriale, #akarcatekstil, #davidwalters, #evimteks, #gerster, #gustavgerster, #gmsyntex, #mallalieus, #naturtex, #rahmigundpartner

Gerelateerd nieuws
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
Data Proposte 2020 bekend
De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Luxaflex vult collecties aan
Luxaflex introduceert in september meerdere collecties: nieuwe houten jaloezieën, rolgordijnen en Duette Shades.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden