Nieuwe exportmanager Hamat

Maandag 05 juli 2021

Per 1 juli is Carlo Dunnik aan de slag gegaan als Sales Manager Export bij vloer- en entreezone-specialist Hamat. Voetbalfanaat Carlo is een bekende in de branche.
Nieuwe exportmanager Hamat

Carlo Dunnik werkt inmiddels al 22 jaar bij Hamat op de afdeling Sales Support. Hier heeft hij dus al heel veel ervaring opgedaan in de vloerenbranche. Voor velen is Carlo dus al een bekende stem en gaat hij, nu het reizen weer mogelijk is, de klanten in Noord Europa bezoeken in zijn nieuwe rol als sales manager export voor Hamat.

Carlo is wereldwijd het aanspreekpunt voor nieuwe accounts en bestaande accounts in Noord Europa (Scandinavië en de Baltische Staten). Henry Eenkhoorn blijft verantwoordelijk voor de bestaande export accounts wereldwijd, Robert van Dijk voor de accounts in Duitsland en Jan Doornwaard voor de Benelux. Deze sales managers worden ondersteund door het sales support team op het Hamat-hoofdkantoor in Genemuiden.Links

www.hamat.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, zones, droogloopmat,vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kunstgras, kleed, maatwerk, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, visgraat, grossier, groothandel, leverancier, personalia, #hamat, #hq

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Coretec weer op TV
lees verder
Incoda succesvol verlopen
De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden