Nieuwe Egger-collectie via Gelasta

Donderdag 17 mei 2018

De nieuwe collectie Egger-laminaatvloeren is sinds kort verkrijgbaar bij vloerengroothandel Gelasta uit Genemuiden. Zestig decors in tien verschillende kwaliteiten.
Nieuwe Egger-collectie via Gelasta

Voor de Nederlandse markt selecteerde Gelasta uit alle stijlsoorten de zestig meest trendy decors, zoals vloeren met betonlook en visgraat. Ze zijn natuurgetrouw, realistisch en niet van echt te onderscheiden, zo belooft het bedrijf.

Het assortiment Egger-vloeren bestaat uit vier verschillende formaten: Classic, Large, Kingsize en Long, met drie verschillende diktes (7, 8 en 10 mm).

Gelasta heeft voor deze nieuwe collectie een nieuwe display ontwikkeld: bijna twee meter breed en twee meter hoog! Elk decor heeft een eigen staalbord met handvat, waarop een sfeerfoto zichtbaar is. Gelasta belooft verder een scherpe prijsstelling met goede marges voor de winkelier.

 Links

www.egger.com/floorproducts
www.gelasta.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, laminaat, stofferen, stoffering, #egger, #gelasta

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden