Nieuwe Egger-collectie via Gelasta

Donderdag 17 mei 2018

De nieuwe collectie Egger-laminaatvloeren is sinds kort verkrijgbaar bij vloerengroothandel Gelasta uit Genemuiden. Zestig decors in tien verschillende kwaliteiten.
Nieuwe Egger-collectie via Gelasta

Voor de Nederlandse markt selecteerde Gelasta uit alle stijlsoorten de zestig meest trendy decors, zoals vloeren met betonlook en visgraat. Ze zijn natuurgetrouw, realistisch en niet van echt te onderscheiden, zo belooft het bedrijf.

Het assortiment Egger-vloeren bestaat uit vier verschillende formaten: Classic, Large, Kingsize en Long, met drie verschillende diktes (7, 8 en 10 mm).

Gelasta heeft voor deze nieuwe collectie een nieuwe display ontwikkeld: bijna twee meter breed en twee meter hoog! Elk decor heeft een eigen staalbord met handvat, waarop een sfeerfoto zichtbaar is. Gelasta belooft verder een scherpe prijsstelling met goede marges voor de winkelier.

 Links

www.egger.com/floorproducts
www.gelasta.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, laminaat, stofferen, stoffering, #egger, #gelasta

Gerelateerd nieuws
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
 
Floorify gaat XL
lees verder
 
Voordelen modulaire vloeren
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Tarkett breidt Fushion gamma uit
En van de meest recente ontwikkelingen in het productassortiment van Tarkett is Tarkett Fusion: de combinatie van tapijttegels en LVT vloeren. De vloerenfabrikant breidt dit gamma nu uit, voor nog meer keuzemogelijkheden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden