Nieuwe directeur Unifloor

Woensdag 27 februari 2019

Met ingang van 1 februari 2019 is Willem-Jan Candel toegetreden als algemeen directeur van ondervloeren specialist Unifloor.
Nieuwe directeur Unifloor

Willem-Jan Candel (foto links) heeft ruim 30 jaar management- en verkoopervaring in diverse branches en organisaties. Bij Unifloor zal hij de komende jaren de focus leggen op de afzetgroei binnen zowel de nationale markt als de exportmarkten.

Door de groei van zowel Unifloor als gordijnrailspecialist Forest (beide vallende onder Bosgoed Holding) was het volgens de bedrijven uit Deventer tijd om een organisatiewijziging door te voeren. Willem-Jan neemt het ‘stokje’ over van Gerco Morsink (foto rechts) die daardoor zijn volledige aandacht kan geven aan de Forest Group.

 Links

www.forestgroup.nl
www.unifloor.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, parket, tegel, stoffering, egalisatie, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, groothandel, grossier, personalia, #unifloor, #forestgroup

Gerelateerd nieuws
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
 
Floorify gaat XL
lees verder
Data Proposte 2020 bekend
De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
lees verder
 
Voordelen modulaire vloeren
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden