Nieuwe directeur Paidi

Donderdag 21 februari 2019

Eind juni wordt de huidige directeur van kinder- en jeugdkamerfabrikant Païdi Möbel uit Hafenlohr vervangen voor een nieuwe.
Nieuwe directeur Paidi

Foto van website Païdi

 

 

Udo Groene (65; foto, links) is de huidige directeur van Païdi die eind juni van dit jaar met pensioen gaat, zo meldt Möbelkultur. Roland Mayer (53; foto tweede van links) wordt zijn opvolger. Mayer werkt reeds sinds 2014 bij het bedrijf als bedrijfs- en exportleider. Falk Thies (54), tot voor kort werkzaam bij het failliete Wellemöbel, neemt de taken van Roland vanaf april over.

Thomas Möller (58; foto tweede van rechts), verantwoordelijk voor inkoop, productie en personeel, en Andreas Reiter (51, foto, rechts), cfo, zijn de andere twee leden van het managementsteam van Païdi.


Païdi heeft recent deelgenomen aan de Meubelbeurs Brussel en de Imm Cologne.

 Links

www.paidi.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, kindermeubel, jeugdmeubel, kinderkamer, tafel, bureau, buro, draaistoel, stoel, bank, werk, design, personalia, #paidi

Gerelateerd nieuws
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder
Orgatec en Euvend & Coffeena in 2020 samen
Elke twee jaar vindt de beurs voor kantoormeubilair Orgatec plaats. Van 27 - 31 oktober 2020 is het weer zo ver. De Keulense beurs wordt dan versterkt door Euvend & Coffeena.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden