Nieuwe directeur Paidi

Donderdag 21 februari 2019

Eind juni wordt de huidige directeur van kinder- en jeugdkamerfabrikant Païdi Möbel uit Hafenlohr vervangen voor een nieuwe.
Nieuwe directeur Paidi

Foto van website Païdi

 

 

Udo Groene (65; foto, links) is de huidige directeur van Païdi die eind juni van dit jaar met pensioen gaat, zo meldt Möbelkultur. Roland Mayer (53; foto tweede van links) wordt zijn opvolger. Mayer werkt reeds sinds 2014 bij het bedrijf als bedrijfs- en exportleider. Falk Thies (54), tot voor kort werkzaam bij het failliete Wellemöbel, neemt de taken van Roland vanaf april over.

Thomas Möller (58; foto tweede van rechts), verantwoordelijk voor inkoop, productie en personeel, en Andreas Reiter (51, foto, rechts), cfo, zijn de andere twee leden van het managementsteam van Païdi.


Païdi heeft recent deelgenomen aan de Meubelbeurs Brussel en de Imm Cologne.

 Links

www.paidi.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, kindermeubel, jeugdmeubel, kinderkamer, tafel, bureau, buro, draaistoel, stoel, bank, werk, design, personalia, #paidi

Gerelateerd nieuws
Lammerts van Bueren opent Hästens Store
Lammerts van Bueren opent een Hästens Store. Hiermee versterkt de Edense beddenwinkel de band met de Zweedse beddenfabrikant.
lees verder
 
Gelaagde salontafel Stitch voor Odesi
lees verder
Eve Sleep mikt alleen op kernmarkten
In 2016 betrad Eve Sleep als één van de vele online matrassenleveranciers de Nederlandse markt. Afgelopen zomer trok het bedrijf zich echter weer terug. Mede daardoor blijkt de omzet in 2018 met 'slechts' 25 procent gestegen, een stuk minder dan verwacht.
lees verder
Roewa en Selecta via JWR
JWR Bedden heeft haar leveringsassortiment andermaal uitgebreid. Dit keer gaat het om een samenwerking met het Duitse Rössle & Wanner.
lees verder
Hilco lokaal aangeboden
Op 18 maart werd de allereerste lokaal geproduceerde Hilco-draaifauteuil officieel overhandigd aan gedeputeerde Hubert Mackus van de Provincie Limburg.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden