Nieuwe directeur Paidi

Donderdag 21 februari 2019

Eind juni wordt de huidige directeur van kinder- en jeugdkamerfabrikant Païdi Möbel uit Hafenlohr vervangen voor een nieuwe.
Nieuwe directeur Paidi

Foto van website Païdi

 

 

Udo Groene (65; foto, links) is de huidige directeur van Païdi die eind juni van dit jaar met pensioen gaat, zo meldt Möbelkultur. Roland Mayer (53; foto tweede van links) wordt zijn opvolger. Mayer werkt reeds sinds 2014 bij het bedrijf als bedrijfs- en exportleider. Falk Thies (54), tot voor kort werkzaam bij het failliete Wellemöbel, neemt de taken van Roland vanaf april over.

Thomas Möller (58; foto tweede van rechts), verantwoordelijk voor inkoop, productie en personeel, en Andreas Reiter (51, foto, rechts), cfo, zijn de andere twee leden van het managementsteam van Païdi.


Païdi heeft recent deelgenomen aan de Meubelbeurs Brussel en de Imm Cologne.

 Links

www.paidi.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, kindermeubel, jeugdmeubel, kinderkamer, tafel, bureau, buro, draaistoel, stoel, bank, werk, design, personalia, #paidi

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden