Nieuwe directeur Kinnarps GmbH

Maandag 28 augustus 2023

Het Duitse dochterbedrijf van Europa's grootste fabrikant van kantoormeubilair krijgt vanaf 1 september een nieuwe Managing Director.
Nieuwe directeur Kinnarps GmbH

Dirk Offermanns wordt de nieuwe directeur van Kinnarps. Hij neemt deze functie over van Klaus Schalk, die het bedrijf op 31 augustus 2023 verlaat. Hij gaat naar eigen zeggen nieuwe uitdagingen aan. Robert Petersson, ceo van de Kinnarps Group, bedankt Klaus Schalk in een bericht voor het versterken van de positie van Kinnarps en het uitbreiden van de verkoop via gespecialiseerde retailers, en voor het zetten van de eerste stappen in de richting van verkoop in de onderwijs- en zorgsector.

 

De nieuwe directeur Offermanns heeft verschillende functies bekleed met een focus op verkoop, onder andere bij König + Neurath, Steelcase, Windmöller en Object Carpet. Het is de bedoeling dat hij de verkoop van Kinnarps verder zal versterken en de groei van het bedrijf op de Duitse markt zal te stimuleren.Links

www.kinnarps.com

Tags

meubel, kantoormeubel, kantoormeubilair, projectmeubel, projectmeubilair Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, meubel, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, personalia, #kinnarps

Gerelateerd nieuws
B&B geluk zit in kleine dingen
[Sponsored artikel, betaald partnerschap met Hema] - Hoe een B&B aantrekkelijker te maken is al jaren wekelijks te zien in het populaire tv-programma 'Bed & Breakfast'. Hierbij wat tips.
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Elegante deurmatten in interieur
[Sponsored artikel] - Bij de inrichting van je woning zorg je er onder meer voor dat je meubels bij elkaar passen de muren een mooie kleur krijgen en kunstwerken aan de wand hangen. Maar heb je ook aan een passende deurmat gedacht?
lees verder
Ontwerptalent op Trendz
Iedereen die zich professioneel met woonaccessoires bezig houdt is van 25, 26 en 27 augustus weer welkom in Evenementenhal Gorinchem, voor vakbeurs Trendz. Op het evenement zijn ook verschillende ontwerptalenten aanwezig.
lees verder
Hergebruik van designiconen
Fritz Hansen lanceert Renew: een nieuw circulair model voor iconische modellen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden