Showup 2023 najaar

Woensdag 30 augustus 2023

Op zondag 3 en maandag 4 september is het weer Showup-time! Wat hebben de bekende merken in de collectie, wat zijn de kleuren, zijn er leuke nieuwe merken? Op Showup ga je het volgens de organisatie allemaal zien!
Showup 2023 najaar
Showup 2023 najaar Showup 2023 najaar Showup 2023 najaar

Ontdek aanstormend talent, frisse kleurentrends en gloednieuwe collecties die perfect aansluiten bij de laatste consumententrends. Doe inspiratie op in de Trendzone, of luister naar één van de lezingen in het Listenup theater. Goede verlichting is volgens Showup de basis van een sfeervol huis. Van fraaie hanglampen tot lantaarns en neon teksten.

 

Fine lumens zet zich in voor het creëren van artistieke lichtproducten en het creëren van nieuwe innovaties door hun voortdurende verkenning van licht, schaduw, geometrie en materialen. Deze draagbare lantaarn Mono (foto 1) neem je eenvoudig mee. Het ontwerp is geïnspireerd door de figuren van het Chinese terracotta leger. B2B sales via House of Home.

 

Brandhout is nieuw op Showup. Ze maken gebruik van nieuwe graveer- en lasersnij technieken. Deze Leaf hanglamp (foto 2) heeft een bladnerf patroon. De organische structuur van deze lampenkap projecteert lichtpatronen op plafond en muren.

 

Nieuw in de collectie van Ekta Living is deze Dunhammer Lamp (foto 3). een slank ontwerp geïnspireerd op een ongewoon elegante rietplant, in Denemarken bekend als Dunhammer. B2B sales via Piffany Copenhagen.

 

Candyshock (foto 4) is een merk uit Italië en werd bedacht tijdens een inspirerende reis naar Hong Kong. Daar werd men verliefd op de neonreclame die de stad elke avond oplichtte. B2B sales via Prospectt.

 

Naast veel productnieuws zijn er ook diverse lezingen tijdens de beurs te bezoeken. Tickets boeken voor Showup op 3 en 4 september 2023 in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch kan via deze link.Links

www.finelumens.com
www.houseofhome.eu
www.brandthout.com
www.ektaliving.com
www.piffany.eu
www.showup.nl
www.prospectt.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, beurs, fair, event, accessoires, decoratie, woondecoratie, tableware, servies, tafelstyling, #ablestyling, tafeldecoratie, tafeldekken, meubels, kast, tafel, stoel, fauteuil, #growup, #listenup, #gearup, #showup, #startup, #showupevent

Gerelateerd nieuws
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder
Groei omzet detailhandel in oktober
De Nederlandse detailhandel zet bijna 5% meer om in oktober, het volume daalt heel licht, zo meldt het CBS.
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden