Nieuwe collectie van Kobe

Donderdag 15 september 2022

Kobe introduceert een collectie met 'open weave' transparanten, vervaardigd in verschillende bindingstechnieken voor optimale daglichttransfusie en privacy in huis.
Nieuwe collectie van Kobe
Nieuwe collectie van Kobe Nieuwe collectie van Kobe Nieuwe collectie van Kobe Nieuwe collectie van Kobe

Speciale transparanten met creatieve bindingen zijn op het moment erg trendy die optimale daglichttransfusie en privacy mogelijk maken. De open-weave stoffen zijn speciale transparanten, vervaardigd in verschillende bindingstechnieken. Kobe introduceert zes vitrages in deze collectie, elk met hun eigen unieke uitstraling en optimale daglicht transparantie. Bij het ontwikkelen van deze transparanten lag de focus op het behalen van stijlvolle resultaten met behoud van stabiliteit en soepel te draperen.

 

Esmaria (foto 1) is geweven in Leno binding met een mix van fijne, gekleurde garens. De melange van verschillende gekleurde garens geven deze transparant zijn unieke, natuurlijke elegante uitstraling.

 

Indio (foto 2) krijgt zijn unieke uitstraling door het fantasie bouclé garen dat is gebruikt in de constructie. De stof is geweven in Leno-binding en heeft een nonchalante uitstraling. De mix van garens en kleuren draagt bij aan de totale look.

 

Isla (foto 3) is een dobby weefsel met een mix van matte en glanzende metallic look garens. 54% Van de garens die in deze stof gebruikt worden is gerecycled en is Global Recycle standard gecertificeerd. De stof heeft een zachte metallic look en drapeert uitstekend.

 

Deze (en de Siona op foto 4 en Galena op foto 5) open-weave stoffen zijn speciale transparanten, vervaardigd in verschillende bindingstechnieken. Dit om een trendy transparanten te creëren die optimale daglichttransfusie en privacy mogelijk maken. Elke stof heeft zijn eigen look en stijl. Deze stoffen zijn getest op stabiliteit en maatvastheid tijdens het confectioneren en draperen.Links

www.kobe.eu

Tags

nieuws, interieur, stoffen, gordijnen, meubelstoffen, transparanten, daglicht, transfusie, privacy, verduistering, stijl, trendy, stabliteit, maatvastheid, confectioneren, draperen, nieuw, collectie, interiorfabrics, #openweave, #kobe, #kobefab

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden