Nieuwe binnencollectie Mermet

Woensdag 21 februari 2024

Op R+T introduceerde Mermet hun nieuwe binnencollectie. Deze binnencollectie bestaat uit zes lijnen: Essentials, High Performance, Evolution, Darkening, Decorative en Basics.
Nieuwe binnencollectie Mermet
Nieuwe binnencollectie Mermet Nieuwe binnencollectie Mermet Nieuwe binnencollectie Mermet Nieuwe binnencollectie Mermet Nieuwe binnencollectie Mermet

Met de verschillende lijnen kunnen klanten volgens het nieuwe merk Mermet (de combinatie van Hunter Douglas screenweefselfabrikanten Mermet, Helioscreen, Copaco en Screen Protectors) het perfecte aanbod van stijl en functionaliteit voor elke ruimte ontdekken en hun ideale binnenweefsel vinden. 'We hebben ons productportfolio gestroomlijnd om onze expertise te bundelen en het voor onze klanten duidelijker en eenvoudiger te maken,'  zegt marketing manager Caroline Mermet. 'We bieden nu een zeer uitgebreid assortiment binnenzonweringsweefsels met ongeveer 300 referenties. Het maakt niet uit welke kleur, dichtheid of breedte je zoekt, bij ons zit je goed.'

 

De Essentials (foto 1) vertegenwoordigen Mermets meest gewaardeerde stoffen voor binnenzonwering. Deze collectie omvat de weefsels Screen Vision, M-Screen en Panama Pro, allemaal geweven in verschillende dichtheden om de zonwering optimaal aan te passen aan de oriëntatie van het gebouw.  

 

Mermets meest geavanceerde stoffen zijn te vinden in de High Performance-reeks (foto 2), die volgens Mermet een hoge toegevoegde waarde hebben en de beste prestaties in hun categorie leveren op het gebied van verblindingsbeheersing, temperatuurregeling of akoestisch comfort. Optimal, Panama Chrome+ en Acoustis® 50 hebben allemaal verbeterde eigenschappen en dragen elk bij aan thermisch en visueel comfort.

 

De Evolution-lijn is ontworpen voor innovatie, gemaakt voor het duurzame leven van morgen. Het assortiment omvat Screen Nature, Ulterio, Zilario 3 en Sea-Tex Sterling (foto 3).

 

Met de Darkening-reeks (foto 4) biedt Mermet een brede selectie stoffen op maat om zowel de verduistering als de privacy in een kamer te optimaliseren. Dit assortiment biedt aanpasbare oplossingen en zorgt voor een mix van functionaliteit en stijl. Dit assortiment omvat Kibo, Flocké, Karellis, Opac Plain en Ruka.

 

Naast het meer functionele technische textiel introduceert Mermet ook een zeer decoratief assortiment. Dit assortiment is ontworpen om een interieur te decoreren met stoffen met unieke ontwerpen. Panama Deco, Impressions, Abu Dhabi, Oslo, Pentagrama en Riyadh (foto 5) zijn elk uniek op hun eigen manier. 

 

Mermet biedt ook een Basic-assortiment (foto 6) om een zeer prijsbewust publiek aan te spreken. Deze omvat Natté Pes in vier dichtheidsgraden en Shadow 24. Deze stoffen zijn ontworpen om een interieur te verfraaien met eenvoudige, kosteneffectieve, maar betrouwbare oplossingen. Dankzij de hoge brandwerendheid is Shadow 24 ook geschikt voor hogesnelheidstreinen.

 

Eind 2024, uiterlijk begin 2025, wordt ook een volledig nieuwe collectie buitenscreenweefsels gelanceerd onder de merknaam Mermet.Links

www.mermet.eu.com
www.hunterdouglas.com
www.messe-stuttgart.de/r-t

Tags

nieuws, interieur, zonneschermen, binnenzonwering, screens, screenweefsel, zonweringsweefsel, samenvoeging, merk, Europa, productie, kennis, experts, krachtenbundeling, collecties, Europa, design, ambities, #rtexpo, #rt2024, #landesmesse, #rt2024, #mermet, #hunterdouglas

Gerelateerd nieuws
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Smeltkroes
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Solange. Een feest van uitbundige patronen en ingetogen etnisch chique.
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden