Nieuwe accountmanager Tete

Maandag 08 februari 2021

Tété Total-Flooring heeft er een nieuwe accountmanager bij. De Brabantse Whitney van Nuland versterkt het bedrijf sinds 1 januari.
Nieuwe accountmanager Tete

Voordat Whitney van Nuland bij Tété aan de slag ging was zij accountmanager bij Exclusive Decor, leverancier van lijstwerk en wanddecoratie voor de zakelijke markt. Bij Tété is zij accountmanager voor Brabant en Limburg en houdt zich bezig met alle producten die het bedrijf levert.

 

Van Nuland omschrijft zichzelf als een persoon die ‘vecht’ voor haar klanten, net dat stapje extra doet en het beste uit het bedrijf wilt halen. Ze houdt naar eigen zeggen van openheid, duidelijkheid en een grapje op zijn tijd. Na werktijd is ze een familie en vriendenmens. Stilzitten doet ze niet vaak, want Van Nuland houdt van onder meer hardlopen en crossfit. Ook houdt ze van lekker eten, cabaret, spelletjes en de natuur.Links

www.exclusivedecor.nl
www.tete-vloerbedekkingen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, vloer, karpet, laminaat, kleed, ondervloer, ondertapijt, groothandel, grossier, tapijt, vinyl, pvc, lvt, tegels, linoleum, personalia, #tete, #teteflooring, #tetevloerbedekkingen, #exclusivedecor

Gerelateerd nieuws
Nieuw directrice Gerflor
Vinylvloerenfabrikant Gerflor heeft een nieuwe managing director Benelux, waar Nay Tawile afscheid heeft genomen.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Vertrek Rob Berns bij Kwantum
Rob Berns stopt als algemeen directeur bij Kwantum, na de realisatie van één directie voor Kwantum en Leen Bakker
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
 
Nieuwe brochure van Mflor
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden