Nieuw interieurmerk Kwantum: Wown!

Vrijdag 23 februari 2018

Wown! is een nieuw merk voor interieurproducten van Kwantum, bedacht en gerund door creatieve geesten en drie bloggers op het gebied van interieur.
Nieuw interieurmerk Kwantum: Wown!

Souraya Hassan van Binti home geeft in de YouTube-film op de site van Kwantum uitleg over het nieuwe Wown!-merk

 

 

Online geven Anki Wijnen van Zilverblauw, Suzanne de Jong van &Suus en Souraya Hassan van Binti Home dagelijks vele volgers hun kijk op design, interieur en lifestyle. Voor Wown! ontwierpen zij alle drie een collectie in hun eigen stijl.

Wown! by &SUUS - Wown! by Zilverblauw - Wown! by Binti Home

Zonder zich te bemoeien met de inhoud van de collecties die de bloggers wilden maken faciliteerde Kwantum het gehele productieproces. De woonwinkelketen heeft immers veel ervaring om eigentijds wonen bereikbaar te maken voor iedereen. Meer info: zie 'the movie' (14:05).
Links

www.bintihomeblog.com
www.ensuus.nl
www.kwantum.nl
www.zilverblauw.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, formule, retail, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, blogger, merk, #bintihome, #ensuus, #zilverblauw, #kwantum

Gerelateerd nieuws
Trendz Belgium + Intirio komen eraan
Over een goede week is het alweer zo ver: de allereerste accessoire-beurs Trendz Belgium, tegelijk gehouden met een speciale editie van interieurtextielbeurs Intirio met een beperkt, doch top-aanbod qua merken.
lees verder
 
Montis 2019 nieuws
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Retailomzet ruim 4%
De Nederlandse detailhandel heeft in november 2018 4,1% meer omgezet dan in november 2017, het volume was 3,2% hoger. Ook de omzet van non-food, waaronder interieur, stijgt.
lees verder
Trendz voortvarend gestart
Gisteren is de voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz 2019 in Gorinchem prima gestart: veel bezoekers, enthousiaste exposanten en een volle beursvloer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden