Nieuw interieurmerk Kwantum: Wown!

Vrijdag 23 februari 2018

Wown! is een nieuw merk voor interieurproducten van Kwantum, bedacht en gerund door creatieve geesten en drie bloggers op het gebied van interieur.
Nieuw interieurmerk Kwantum: Wown!

Souraya Hassan van Binti home geeft in de YouTube-film op de site van Kwantum uitleg over het nieuwe Wown!-merk

 

 

Online geven Anki Wijnen van Zilverblauw, Suzanne de Jong van &Suus en Souraya Hassan van Binti Home dagelijks vele volgers hun kijk op design, interieur en lifestyle. Voor Wown! ontwierpen zij alle drie een collectie in hun eigen stijl.

Wown! by &SUUS - Wown! by Zilverblauw - Wown! by Binti Home

Zonder zich te bemoeien met de inhoud van de collecties die de bloggers wilden maken faciliteerde Kwantum het gehele productieproces. De woonwinkelketen heeft immers veel ervaring om eigentijds wonen bereikbaar te maken voor iedereen. Meer info: zie 'the movie' (14:05).
Links

www.bintihomeblog.com
www.ensuus.nl
www.kwantum.nl
www.zilverblauw.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, formule, retail, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, blogger, merk, #bintihome, #ensuus, #zilverblauw, #kwantum

Gerelateerd nieuws
Bio-stoelen van hennep
De kantoormeubelproducent Vepadrentea heeft een duurzame collectie stoelen gelanceerd met een kuip van hennep en hars als bindmiddel.
lees verder
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden