Nieuw decoratieconcept Ikea

Dinsdag 04 mei 2021

Ikea opent op 23 juni in Parijs de eerste winkel van Ikea Décoration. Dit is een nieuw winkelconcept van de Zweedse retailer met decoratie en interieuraccessoires.
Nieuw decoratieconcept Ikea

De nieuwe specifieke decoratiewinkel van Ikea is gevestigd op de Rue de Rivoli, zo meldt Retaildetail op basis van een bericht in Business Immo. De nieuwe specifieke deco-shop van de interieurreus beslaat 2.900m² over drie verdiepingen. De store biedt zo'n 1.900 betaalbare accessoires en decoratieve voorwerpen.

In de winkel kunnen klanten via digitale kiosken de producten in het assortiment bestellen en laten bezorgen. Vanaf de opening zal het in de Ikea-app ook mogelijk zijn om artikelen te scannen om hiermee de checkout-tijd te verkorten.

De winkel beantwoordt tevens aan de ambitie van Ikea om klanten aan te moedigen om thuis een duurzamere levensstijl aan te nemen. Om dat duidelijk te maken is er in de winkel een 'groene draad' aangebracht om te wijzen op de goede milieupraktijken en de hernieuwbare of gerecycleerde materialen die in het assortiment zijn gebruikt.Links

www.ikea.com

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, online, e-commerce, interieurwinkel, interieurtextiel, meubelbekleding, hergebruik, recycling, decoratie, winkelconcept, duurzaamheid, #ikea, #decoratie

Gerelateerd nieuws
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
16,5 miljoen voor groei Orderchamp
Het digitale inkoopplatform Orderchamp heeft twee jaar na oprichting € 16,5 miljoen groeikapitaal opgehaald voor verdere expansie in Europa. Een nieuwe stap voor het sterk groeiende platform.
lees verder
Spoga Gafa verschoven naar 2022
Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
lees verder
Orderchamp groeit en beloont
Orderchamp heeft weer verschillende nieuwe merken. Het digitale inkoopplatform biedt producten van meer dan 1.500 Europese merken. Ruim 30.000 retailers kopen al via Orderchamp en kunnen nu gebruik maken van het nieuwe Retailer Loyaliteitsprogramma.
lees verder
Retail weer in de lift
De Nederlandse detailhandel heeft in maart 5,9% meer omgezet dan de eerste door corona-maatregelen geteisterde maand in 2020, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 4,9% lager, dus de prijzen stegen verder.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden