Nienke Dusseljee bij Deltex

Donderdag 02 september 2021

Deltex wil in Nederland en het buitenland verder groeien. Mede om die reden heeft het bedrijf Nienke Dusseljee aangesteld als sales manager.
Nienke Dusseljee bij Deltex

Deltex zet in op groei in Nederland maar ook in de landen daarom heen. Daarom is Nienke Dusseljee sinds 1 juni werkzaam bij Deltex als Sales Manager. Nienke begeleidt in deze rol het salesteam.

 

Nienke is niet nieuw in de branche; tot 2006 werkte ze bij Eastborn Slaapsystemen (sinds 2012 een merk van Hilding Anders) en daarna heeft ze 14 jaar bij Coulisse (raamdecoratie) in diverse sales- en managementfuncties gewerkt.

 

Met de komst van Nienke Dusseljee kan Deltex haar rol als leverancier van hoogwaardige dekbedden en kussens gemaakt van zowel natural fibres als ‘man-made’-fibres nog beter vervullen.

 

Al meer dan 50 jaar claimt het bedrijf een bron van beter slapen. Deltex geeft in de komende jaren graag een nieuwe draai aan de Twentse textieltraditie. Dit gebeurt met de fijnste dekbedden en hoofdkussens in merken zoals Cinderella en Eastlands en in private labels. Voor iedere slaapwens en in elke prijsklasse.Links

www.deltex.nl
www.coulisse.nl
www.hildinganders.com

Tags

nieuws, interieur, salesmanager, baan, salesteam, dekbeden, slaapcomfort, dekbedovertrekken, kussens, twente, prijsklasse, traditie, textieltraditie, #deltex, #coulisse, #eastborn, #cinderella, #eastlands, #hildinganders

Gerelateerd nieuws
Impuls voor matrasrecycling
Vijf grote matrasproducenten - Beter Bed, Swiss Sense, Ikea, Hilding Anders en Koninklijke Auping - introduceren stichting Matras Recycling Nederland (MRN).
lees verder
Cyberveiligheid moet omhoog
Inretail inventariseerde onder aangesloten winkels de status van de cyberveiligheid en roept op om hierin te investeren.
lees verder
Unieke interieurstukken verzameld
Interieurontwerpbureau Equilibre Interiors stelt sinds kort haar entrepot in Amsterdam Noord onder de noemer Equilibre Heritage open voor liefhebbers van vintage meubels en objecten.
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder
Circulariteit centraal bij BVP
Onlangs organiseerde de BVP (Branchevereniging Projectinrichting) eindelijk weer een bijeenkomst voor de leden, waarin Odette Ex een presentatie gaf over het thema circulariteit.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden