Nienke Dusseljee bij Deltex

Donderdag 02 september 2021

Deltex wil in Nederland en het buitenland verder groeien. Mede om die reden heeft het bedrijf Nienke Dusseljee aangesteld als sales manager.
Nienke Dusseljee bij Deltex

Deltex zet in op groei in Nederland maar ook in de landen daarom heen. Daarom is Nienke Dusseljee sinds 1 juni werkzaam bij Deltex als Sales Manager. Nienke begeleidt in deze rol het salesteam.

 

Nienke is niet nieuw in de branche; tot 2006 werkte ze bij Eastborn Slaapsystemen (sinds 2012 een merk van Hilding Anders) en daarna heeft ze 14 jaar bij Coulisse (raamdecoratie) in diverse sales- en managementfuncties gewerkt.

 

Met de komst van Nienke Dusseljee kan Deltex haar rol als leverancier van hoogwaardige dekbedden en kussens gemaakt van zowel natural fibres als ‘man-made’-fibres nog beter vervullen.

 

Al meer dan 50 jaar claimt het bedrijf een bron van beter slapen. Deltex geeft in de komende jaren graag een nieuwe draai aan de Twentse textieltraditie. Dit gebeurt met de fijnste dekbedden en hoofdkussens in merken zoals Cinderella en Eastlands en in private labels. Voor iedere slaapwens en in elke prijsklasse.Links

www.deltex.nl
www.coulisse.nl
www.hildinganders.com

Tags

nieuws, interieur, salesmanager, baan, salesteam, dekbeden, slaapcomfort, dekbedovertrekken, kussens, twente, prijsklasse, traditie, textieltraditie, #deltex, #coulisse, #eastborn, #cinderella, #eastlands, #hildinganders

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Das Haus nieuwe vorm
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden