Najaarsvakdagen van start

Maandag 11 september 2023

Ze zijn weer begonnen! De eerste dag van de Najaarsvakdagen zit er weer op. Het evenement in De Woonindustrie (DWI) duurt nog een aantal dagen, dus reis vooral af naar Nieuwegein op 11, 12 of 13 september.
Najaarsvakdagen van start
Najaarsvakdagen van start Najaarsvakdagen van start Najaarsvakdagen van start

Zoals interieurprofessionals gewend zijn tonen de (vaste) standhouders van DWI tijdens de Najaarsvakdagen hun nieuwe collecties, maar de vakbeurs is voornamelijk een kans om elkaar weer te ontmoeten. Recor Group opende vier showrooms in het centrum, van zowel Recor, Varam, Sofabed en Recor Bedding met een oppervlakte van 500 m² in de Woonindustrie. Op de stand van Sofabed draait het om de combinatie van volwaardig slaap- én zitcomfort in één. Naast de modulaire modellen Damien, Dean (foto 1) en Agio stelt het merk ook een aantal nieuwe budgetvriendelijke slaapbanken voor. Recor toont bankstellen, handgemaakt van oa Italiaans leer (model Vito, foto 2).

 

De merken van Left Label collections zijn natuurlijk ook in Nieuwegein van de partij. Coesel collection presenteert strakke kasten in nieuwe kleuren en opstellingen op de Design afdeling. Sits geeft een sneakpreview van de 2024 collectie in het Atrium. Daarnaast is in deze showroom voor het eerst de Classic Collection Scandinavische vloerkleden te zien (foto 3).

 

Slaapmerk Aya of Sweden introduceert in DWI onder meer een luxe topper Aya® 04 met Talalay en Soft Touch Pocket. Daarnaast toont het bedrijf een nieuwe boxspring, voorzien van een patenteerd hoeslaken met ritssluiting. Het bed wordt gemaakt in Zweden en is volgens de firma voorzien van een uniek verenpakket dat doorzakken verleden tijd maakt (foto 4).Links

www.dewoonindustrie.nl
www.ayaofsweden.com
www.leftlabel.nl
www.recor.be
www.recor-group.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen, #ayaofsweden, #leftlabelcollections, #recor, #recorgroup, #sofabed

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder
Urban slaapkamers
[Sponsored artikel] - Vertoef je momenteel in een kleine, maar fijne stek in de stad? Dan is de ruimte om het gezellig te maken bij je thuis wellicht beperkt. Zo creŽer je een urban slaapkamer op weinig vierkante meters.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden