Najaarsvakdagen van start

Maandag 11 september 2023

Ze zijn weer begonnen! De eerste dag van de Najaarsvakdagen zit er weer op. Het evenement in De Woonindustrie (DWI) duurt nog een aantal dagen, dus reis vooral af naar Nieuwegein op 11, 12 of 13 september.
Najaarsvakdagen van start
Najaarsvakdagen van start Najaarsvakdagen van start Najaarsvakdagen van start

Zoals interieurprofessionals gewend zijn tonen de (vaste) standhouders van DWI tijdens de Najaarsvakdagen hun nieuwe collecties, maar de vakbeurs is voornamelijk een kans om elkaar weer te ontmoeten. Recor Group opende vier showrooms in het centrum, van zowel Recor, Varam, Sofabed en Recor Bedding met een oppervlakte van 500 m² in de Woonindustrie. Op de stand van Sofabed draait het om de combinatie van volwaardig slaap- én zitcomfort in één. Naast de modulaire modellen Damien, Dean (foto 1) en Agio stelt het merk ook een aantal nieuwe budgetvriendelijke slaapbanken voor. Recor toont bankstellen, handgemaakt van oa Italiaans leer (model Vito, foto 2).

 

De merken van Left Label collections zijn natuurlijk ook in Nieuwegein van de partij. Coesel collection presenteert strakke kasten in nieuwe kleuren en opstellingen op de Design afdeling. Sits geeft een sneakpreview van de 2024 collectie in het Atrium. Daarnaast is in deze showroom voor het eerst de Classic Collection Scandinavische vloerkleden te zien (foto 3).

 

Slaapmerk Aya of Sweden introduceert in DWI onder meer een luxe topper Aya® 04 met Talalay en Soft Touch Pocket. Daarnaast toont het bedrijf een nieuwe boxspring, voorzien van een patenteerd hoeslaken met ritssluiting. Het bed wordt gemaakt in Zweden en is volgens de firma voorzien van een uniek verenpakket dat doorzakken verleden tijd maakt (foto 4).Links

www.dewoonindustrie.nl
www.ayaofsweden.com
www.leftlabel.nl
www.recor.be
www.recor-group.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen, #ayaofsweden, #leftlabelcollections, #recor, #recorgroup, #sofabed

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden