Naar buiten met Rolf Benz

Woensdag 10 mei 2023

Tijdens de Salone del mobile 2023 combineerde Rolf Benz natuurlijke kleurschema's met nonchalante retrolooks en breidde het assortiment uit met twee outdoor meubelstukken.
Naar buiten met Rolf Benz
Naar buiten met Rolf Benz Naar buiten met Rolf Benz

Ook dit jaar staat Rolf Benz voor visionaire vormgeving: met Luca Nichetto, Sebastian Herkner en Norbert Beck zijn gerenommeerde ontwerpers van internationaal design vertegenwoordigd, die een langdurige samenwerking met Rolf Benz hebben. Dit jaar wordt het kleurenschema gekenmerkt door een overvloed aan ecru-tinten en groen-varianten net als warme nuances in amber en mineraalgeel.

 

De aandacht voor natuur en natuurlijkheid blijkt ook duidelijk uit de uitbreiding van de Rolf Benz Outdoor-collectie: met de fauteuil Rolf Benz Jackout en de stoel Rolf Benz Jua vinden twee populaire indoor-producten dit jaar hun weg naar buiten:

 

In tegenstelling tot de indoor versie verbinden en stabiliseren de poten van het gepoedercoate roestvrijstalen frame van Rolf Benz Jackout zich op kruislingse wijze. De ventilerende en waterafstotende zitschaal omsluit het uitneembare kussen. De driedimensionale bekledingsstoffen van de Rolf Benz Outdoor-collectie vormen een contrast met de technische schaal, die op complexe wijze met de hand aan het onderstel is gevlochten. Er is ook een bijpassende voetenbank beschikbaar.

 

De outdoor versie van Jua is volgens Rolf Benz net zo flexibel als de indoor variant, maar dan weerbestendig – met geschuimde rug- en zitkussens speciaal voor de outdoorbeleving en optionele draaifunctie. Voor de organische, fraai gewelfde zitschaal van kunststof is er keuze uit antraciet of umbragrijs. De kussens kunnen worden gecombineerd met alle bekledingsstoffen uit de Rolf Benz Outdoor-collectie, waarbij driedimensionale effecten een tegenhanger vormen voor de monochrome zitschaal.Links

www.rolf-benz.com
www.rolf-benz.nl

Tags

nieuws, interieur, bank, sfeervol, kleurwereld, sfeerbeeld, woonomgeving, cratief, tafel, systeembank, bank, stoel, fauteuil, sofa, allround, zitkassen, meubilair, hoofdsteun, comfort, rugkussen, buiten, tuin, tuinmeubel, outdoor, buiten, tuin, ligbed, #rolfbenz

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriële productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Eenvoud in Japanse plank
Carl Hansen & Søn introduceert de Tsugi-plank, die Japanse eenvoud en Deense timmertradities combineert in een ingetogen ontwerp van massief eiken- en teakhout.
lees verder
 
Aanwinsten voor Linteloo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden