Naamsverandering Soft Naert

Woensdag 29 september 2021

Softwarebouwer Soft Naert uit Izegem heeft een nieuwe naam. Het bedrijf, dat al sinds 1980 bedrijfssoftware voor meubel-, slaapcomfort- en interieurwinkels ontwikkelt heet vanaf nu Initeam. Deze verandering moet voor een frisse wind zorgen.
Naamsverandering Soft Naert

Soft Naert is een familiebedrijf, dat anno 2021 geleid wordt door Patricia en Igor Naert. Het bedrijf kan de Belgische marktleider op het gebied van bedrijfssoftware voor meubel-, slaapcomfort- en interieurwinkels genoemd worden. Alle oplossingen worden volgens de specialist in nauw overleg met de klant op maat gemaakt.

 

De naamsverandering moet ervoor zorgen dat Soft Naert kan blijven groeien. De naam Initeam bestaat uit een samenstelling. Natuurlijk uit woord team, maar ‘ini’ verwijst naar INI-file. Dit bevat alle belangrijke instellingen van een softwareprogramma. Het bedrijf hoopt dat de nieuwe naam dynamischer en (internationaal) herkenbaarder is, waardoor het makkelijker wordt om nieuwe programmeurs aan te trekken. De naamsverandering verandert verder niets voor het bedrijf.Links

www.initeam.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, meubilair, bank, stoel, bekleding, bekleden, textiel, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, automatisering, it, software. #softnaert, #initeam

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Das Haus nieuwe vorm
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden