Muuto opent showroom Amsterdam

Woensdag 31 augustus 2022

Het Deense designmerk Muuto, dat in Nederland vertegenwoordigd wordt door By Otten, krijgt een Nederlandse showroom in Amsterdam.
Muuto opent showroom Amsterdam

Op 15 september wordt de Muuto showroom aan de Keizersgracht 469 in gebruik genomen tijdens Glue Amsterdam. Professionals zijn tijdens de Glue dagen van harte uitgenodigd om de showroom te bezoeken, maar natuurlijk ook daarna. Wel is het de bedoeling om dan vooraf een afspraak te maken.

 

Openingstijden tijdens Glue Amsterdam op 15-17 september 2022 zijn van 10-18 uur. Op donderdag 15 september zijn van 14-16 uur designers Tom Chung en Earnest Studio aanwezig, op vrijdag 16 september kunnen bezoekers designer Johan van Hengel ontmoeten.

 

Muuto wordt in Nederland dus vertegenwoordigd door Byotten en in België door Lunar Society.Links

www.muuto.com
www.byotten.nl
www.lunarsociety.be

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, project, kantoor, hospitality, residentieel, interieur, inrichting, meubel, fauteuil, lamp, verlichting, licht, hanglamp, kast, boekenkast, bank, zitmeubel, fauteuil, stoel, tafel, bed, ledikant, accessoires, #byotte, #muuto #lunarsociety

Gerelateerd nieuws
Veelzijdige akoestische platen
Op Architect@Work in Zaandam liet Print Acoustics zien dat het bedrijf niet alleen nieuwe akoestische oplossingen ontwikkelt, maar ook meedenkt over de technische toepassingen van deze producten.
lees verder
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
 
Nog meer Circles op Imm
lees verder
 
Heimtextil-trend Plant-based
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden