Home Discounter failliet

Maandag 29 augustus 2022

Woonwebwinkel Home Discounter is afgelopen week failliet verklaard. Zowel de webshop als de recent geopende fysieke winkel is voorlopig gesloten.
Home Discounter failliet

Het faillissement is volgens Home Discounter veroorzaakt door problemen in de toeleveringsketen en een terugloop van de omzet. De omzetdaling komt naar eigen zeggen door de marktomstandigheden in het laag- tot middensegment.

 

Bestellingen worden niet meer uitgeleverd en ruilen of retourneren kan ook niet meer. Home Discounter werd in 2018 opgericht als webshop. Afgelopen voorjaar opende de eerste fysieke winkel in Ridderkerk. Er waren plannen om uiteindelijk een landelijk netwerk van winkels te bouwen.

 

Bij de opening van de winkel in Ridderkerk gaf het bedrijf aan dat de Home Discounter City Stores te vinden zouden zijn in reguliere winkelgebieden. Online biedt Home Discounter het complete assortiment aan, in de Home Discounter City Stores was een greep hieruit beschikbaar. 

 

Curator is mr. S.A.H.J. Warringa van Ten Holter Noordam advocaten.Links

www.homediscounter.nl
www.tenholternoordam.nl/faillissement-home-discounter

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie. meubel, meubelwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, failliet, faillissement, faling, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #homediscounter, #failliet

Gerelateerd nieuws
Duurzaam aanbod matrassen
Emma - The Sleep Company, zet een stap richting duurzaamheid met de introductie van twee nieuwe initiatieven: de lancering van Emma Second Life en het volledig vernieuwde Edge-to-Edge online portfolio en matrassen.
lees verder
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
 
Nieuwe Accessoire Boetiek
lees verder
Zuiver Design Scholarship 2024
Elk jaar biedt Zuiver we een veelbelovende jonge ontwerper de kans om een product voor onze Zuiver collectie te ontwerpen en te realiseren. Pim Smit is de winnaar van dit jaar.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden