Home Discounter failliet

Maandag 29 augustus 2022

Woonwebwinkel Home Discounter is afgelopen week failliet verklaard. Zowel de webshop als de recent geopende fysieke winkel is voorlopig gesloten.
Home Discounter failliet

Het faillissement is volgens Home Discounter veroorzaakt door problemen in de toeleveringsketen en een terugloop van de omzet. De omzetdaling komt naar eigen zeggen door de marktomstandigheden in het laag- tot middensegment.

 

Bestellingen worden niet meer uitgeleverd en ruilen of retourneren kan ook niet meer. Home Discounter werd in 2018 opgericht als webshop. Afgelopen voorjaar opende de eerste fysieke winkel in Ridderkerk. Er waren plannen om uiteindelijk een landelijk netwerk van winkels te bouwen.

 

Bij de opening van de winkel in Ridderkerk gaf het bedrijf aan dat de Home Discounter City Stores te vinden zouden zijn in reguliere winkelgebieden. Online biedt Home Discounter het complete assortiment aan, in de Home Discounter City Stores was een greep hieruit beschikbaar. 

 

Curator is mr. S.A.H.J. Warringa van Ten Holter Noordam advocaten.Links

www.homediscounter.nl
www.tenholternoordam.nl/faillissement-home-discounter

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie. meubel, meubelwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, failliet, faillissement, faling, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #homediscounter, #failliet

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden