Muurbloem Designer Print Curtains

Dinsdag 19 juli 2022

Muurbloem kondigt nieuwe printgordijnen collecties aan. Vanaf nu zijn deze gordijnen leverbaar in vijf verschillende kwaliteiten, van voile tot block-out met in totaal 25 verschillende prints.
Muurbloem Designer Print Curtains
Muurbloem Designer Print Curtains Muurbloem Designer Print Curtains Muurbloem Designer Print Curtains Muurbloem Designer Print Curtains Muurbloem Designer Print Curtains

De stoffen zijn zonder uitzondering brandwerend en wasbaar, en zodoende geschikt voor hotels, ziekenhuizen en kantoren. In samenwerking met de architect Workshop of Wonders ontwikkelde Muurbloem verschillende patronen die op de gordijnstoffen werden gedrukt. Prijslijsten, samples en op maat gemaakte offertes zijn op aanvraag beschikbaar via de website. Hierbij een overzicht van de verschillende kwaliteiten:

  • Wies (foto 2) is een block-out stof met een luxe velvet uitstraling. De achterzijde van de stof is 50% grijs en laat geen licht door.
  • Rachel (foto 3) is een flexibele en lichte stof van hoge kwaliteit met een fijne weefstructuur. De stof heeft een mooie open structuur die behouden blijft na het bedrukken, de print is helder en drukt door naar de achterzijde, wat zorgt voor een mooie, luxe uitstraling. De stof is strak afgewerkt en wordt gesneden met een laser om te voorkomen dat de stof gaat rafelen.
  • Nancy (foto 4) is een in-betweenstof met een fijne weefstructuur en een subtiele gemêleerde dichtheid. De achterzijde van de stof is wit, maar de stof is lichtdoorlatend en tegen het licht komen de kleuren er doorheen.
  • Margriet (foto 5) is een in-betweenstof met een fijne weefstructuur en een gelijkmatige dichtheid. De achterzijde van de stof is wit, maar de stof is enigszins lichtdoorlatend en tegen het licht komen de kleuren er subtiel doorheen.
  • Marjet (foto 6) is een dimoutstof met een fijne diagonale weefstructuur en een gelijkmatige dichtheid. De achterzijde van de stof is wit en laat geen licht door. Hierdoor bereikt de stof ook enige mate van warmtewering.


Links

www.muurbloem.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, wandbekleding, behang, gordijn, stof, print, motief, design, #muurbloem, #workshopofwonders

Gerelateerd nieuws
 
Destination Design terug
lees verder
 
Decoratiebeurzen terug in Frankfurt
lees verder
Meubel- en woonretail hekkesluiter
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 1,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 6,0% lager, opnieuw dus stevige inflatie. Non food kromp met 2,5%, maar interieur nog (veel) meer!
lees verder
Overname Novalin door Calcutta
De Calcutta Home Fashion Group, de oudste weverijmolen van België, heeft de Nederlandse wandbekledingsproducent House of Novalin (Veryfanny) overgenomen.
lees verder
 
Wild Wonder kleur van het jaar
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden