Mintjens rechtstreeks naar consument

Woensdag 17 maart 2021

Het is een bijzondere en omstreden keuze. Meubelfabrikant Mintjens heeft besloten om regelmatig zijn deuren open te zetten voor de consument. Van 19 maart tot 16 april is de eerste periode dat het bedrijf rechtstreeks de eindklant bedient.
Mintjens rechtstreeks naar consument

Er zijn veel wijzigingen bij Mintjens de afgelopen tijd. Zo vertrokken in maart 2020 verschillende personeelsleden bij de meubelfabrikant uit Westmalle en in februari 2021 maakte het bedrijf bekend dat er geen orders meer geplaatst konden worden voor hun meubellijnen en bestaande meubelcollecties. Door de economische situatie, zeker beïnvloed door de coronacrisis, was herstructurering van het bedrijf noodzakelijk volgens CEO Carl Mintjens.

 

De nieuwe koers van het bedrijf bestaat dus (mede?) uit het periodieke opening voor de consument. Dit zal voor het eerst een maand lang gebeuren van 19 maart tot 16 april, en daarna waarschijnlijk om de drie of vier maanden weer een maand lang. Een opvallende keuze, die zachts gezegd niet positief is voor de winkeliers die Mintjens producten verkopen. Wie wil winkelen bij Mintjens moet via de website reserveren.Links

www.mintjens.be

Tags

Nieuws, meubelbeurs brussel, imm, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Brussels by Night, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, personalia, #meubelbeursbrussel, #mintjens, #karelmintjens, #mintjensfurniture

Gerelateerd nieuws
 
Push voor Theca merk Flexlux
lees verder
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden