Meubelbeurs Milaan naar juni

Maandag 17 januari 2022

Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
Meubelbeurs Milaan naar juni

Volgens de organisatie stelt het uitstellen van de Salone del Mobile van april naar juni exposanten en bezoekers in staat om het meeste te halen uit het evenement in Milaan, dat belooft bol te staan van de nieuwe dingen.

 

Naast het vieren van het jubileum (60 jaar), zal het evenement in het teken staan ​​van het thema duurzaamheid en een showcase zijn voor de vooruitgang die creatieven, ontwerpers en bedrijven op dit gebied hebben geboekt.

 

Door het evenement naar juni te verplaatsen kunnen, zo hoopt de organisatie, meer buitenlandse exposanten en professionals deelnemen. Ook moet het de deelnemende bedrijven de tijd geven om hun aanwezigheid op de beurs zo goed mogelijk voor te bereiden, iets wat vaak maanden in beslag neemt.Links

www.salonemilano.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, slapen, slaap, slaapkamer, beurs, show, event, evenement, showroom, toonzaal, tentoonstelling, huisshow, vakbeurs, vakevenement, vakevent, woonevent, woonbeurs, meubel, tafel, zitmeubel, kast, bijzettafel, salontafel, eetkamer, trend, trends, milaan, woontrends, interieurtrends, presentatie, presenteren, etaleren, uitstel, verplaatst, uitgesteld, postpone, verschoven, nieuwe datum, verplaatsen, later, reschedule, #salonedelmobile, #salonesatellite

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden