Meubelbeurs Brussel: Get in touch

Maandag 01 oktober 2018

Get in touch: ontmoeten, beleven, de nieuwste collecties in het echt zien en kunnen aanraken. Dat kan binnenkort op het laatste internationale evenement van jaar: de Meubelbeurs Brussel 2018. Met een nieuwe zone: Hospitality World.
Meubelbeurs Brussel: Get in touch

De herfst is begonnen. Voor de Europese meubelsector het sein om zich voor te bereiden op de Meubelbeurs Brussel. Uiteraard toont de Belgische meubelindustrie hier haar noviteiten. Maar dat geldt ook ook voor de inmiddels meer dan 60% buitenlandse exposanten.

Het internationale vakpubliek komt niet alleen rondkijken, maar er wordt ook georderd. Hoewel de Meubelbeurs niet mega-groot is, is de beurs wel dermate omvangrijk dat een goede planning voor een efficiënt bezoek wenselijk is. Daar kan de website de bezoeker goed mee helpen.

De beursvloer is daarnaast duidelijk ingedeeld in verschillende segmenten, waar we al eerder over berichtten. Een daarvan is Brussels by Night voor slaapcomfort en bedtextiel in hal 6. Toen meldden we nog niet dat hierin een geheel nieuwe zone voor de projectmarkt is opgenomen: Hospitality World. Exposanten tonen hier kant-en-klare concepten voor de inrichting van hotelkamers, restaurants, b&b’s en zelfs appartementen.

De Meubelbeurs Brussel is eveneens bekend om de gezellige sfeer en gastvrijheid. Eenmaal binnen, vergeet je zo het herfstweer! Even op adem komen kan in één van de gratis bars met verrassende foodconcepten. In de trendpassages tussen de hallen presenteert art director Siegrid Demyttenaere jaarlijks enkele trends, dit jaar met een geheel nieuwe, veel luchtiger presentie met als motto 'Get in touch'.

Op dinsdagavond worden traditioneel weer de Balthazars uitgereikt voor bijzondere innovaties of originele collecties. Bij de feestelijke awardceremonie krijgen de winnaars een oorkonde overhandigd, en uiteraard ook de felbegeerde Balthazar, een fles champagne van 12 liter (foto).

 


De beurs in de Heizelpaleizen van Brussels Expo, Belgiëplein 1, B-1020 Brussel, is dagelijks open van 9-19 uur, woensdag tot 18 uur. De beurs is toegankelijk voor registreerde bezoekers die hier toegangskaarten kunnen bestellen. Nog niet geregistreerd? Dat kan bij de entree.

 Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaïek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #balthazar, #meubelbeursbrussel, #boutique, #hospitalityworld

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Trendz kondigt sprekers aan
Na een succesvolle introductie tijdens de voorjaarseditie introduceert Easyfairs opnieuw workshops en presentaties tijdens Trendz Najaar 2019. De eerste sprekers zijn nu bekend.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden