Meubelbeurs Brussel 2023-3

Donderdag 02 november 2023

Het is nu echt bijna zover. De exposanten zijn er klaar voor, u ook? Meubelbeurs Brussel vindt plaats vanaf zondag 5 november tot en met woensdag 8 november. Opnieuw brengen we hier nieuws van enkele exposanten.
Meubelbeurs Brussel 2023-3
Meubelbeurs Brussel 2023-3 Meubelbeurs Brussel 2023-3

Deze week is het officieel geworden. Ultima Bedden (foto 1) uit Strijen (producent van ergonomische matrassen, boxsprings en kussens red.) en BeddingHouse uit Lisse (groothandel in bed- en badtextiel red.) gaan nu hun samenwerking verstevigen. Sinds een paar jaar is BeddingHouse al bijna de vaste leverancier van dekbedovertrekken en sierkussens voor het aankleden van de bedden op beurzen en op de stand van De Woonindustrie. Ronald Slooter (salesmanager van Ultima Bedden) en Willem Ligtenberg (vertegenwoordiger van Beddinghouse) hebben de zaak beklonken. Door deze samenwerking versterkt Ultima Bedden zijn presentatie met het textiel van BeddingHouse en kan dit bedrijf hun producten presenteren op echte bedden. Vanaf aanstaande zondag staan de bedrijven op Meubelbeurs Brussel, waar alle bedden aangekleed zijn door Shannon Daams met bedtextiel van Beddinghouse.

 

Sumisura (foto 2) heeft al tafels in de vorm van provincies en eilanden gemaakt. Het Nederlandse bedrijf maakt producten op maat, de enige limiet is de afmeting van de HPL-plaat. Hierbij heeft de klant de keuze uit ruim 250 HPL-uitvoeringen, metalen onderstellen in diverse designs en finishes zoals alle RAL-kleuren. De meest gevraagde maatwerktafels staan online in de configurator, om als inspiratie te dienen.

 

Vandenberghe maakt al zes generaties lang meubelen. Nog steeds wordt het bedrijf gekenmerkt door door traditioneel vakmanschap, lokale productie onder één dak en het gebruik van duurzaam eikenhout (met PEFC-keurmerk). Alle meubelen zijn voorzien van het HIB-label: Handmade in Belgium. De nieuwste loot aan de meubelstam is Robu, het merk voor tafels en stoelen. Hieronder valt onder meer de Taku stoel (foto 3). Het ergonomische design gaat gepaard met een technische illusie. De rondhouten arm en poot lijken gebogen, maar zijn gefreesd uit één stuk massief eikenhout. Robu is in januari 2023 opgezet voor verkoop via de reguliere meubelwinkels. De collectie bestaat uit massief eiken(salon)tafels, stoelen en banken. Ook hier behoort maatwerk tot de mogelijkheden.Links

www.robubelgium.be
www.mvw.be
www.beddinghouse.com
www.sumisura.nl
www.ultimabedden.nl

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaďek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #meubelbeursbrussel, #mbb, #be, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursb, #beddinghouse, #ultima, #sumisura, #vandeberghe

Gerelateerd nieuws
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder
 
Nieuwe circulaire matrassen
lees verder
Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa
Het gezicht van Spoga+gafa vertrekt: directeur Stefan Lohrberg neemt afscheid na de aankomende editie van 16 tot 18 juni.
lees verder
 
Nieuw formules deelname imm
lees verder
Inflatie blijft 2,7%
Consumentengoederen en -diensten in Nederland waren in mei 2,7% duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. In april was de inflatie ook 2,7%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden