Met je smartphone naar bed

Dinsdag 26 juni 2018

Terwijl er steeds meer geluiden zijn dat het in verband met een goede slaap verstandig is om je smartphone en andere elektronische apparatuur uit de slaapkamer te weren wordt Auping Connect ge´ntroduceerd. Juist om beter te slapen!
Met je smartphone naar bed

Met Auping Connect kan een Auping bed wordt versteld met een smartphone of tablet. Inclusief een bijzondere wekkerfunctie: de verstelbare bodem kan op een vooraf ingesteld tijdstip omhoog komen, waardoor de gebruiker ontspannen wakker wordt. In de toekomst kan Auping Connect ook andere apparaten in de slaapkamer aansturen.
 
Het eenvoudig verstellen van een bed biedt comfort en gemak: het hoofdeinde iets hoger om te lezen, het voeteneinde omhoog bij een beenblessure of lekker rechtop ontbijten in bed.

Goed slapen begint met een goed bed en matras, maar ook de juiste temperatuur en verlichting in de slaapkamer zijn belangrijk voor een goede nachtrust. Op termijn gaat Auping Connect daarom communiceren met andere apparatuur in huis, zodat de verwarming op de juiste temperatuur staat voor het slapen, lampen uitgaan als de ogen dichtgaan en muziek begint te spelen als de wekker gaat. Met behulp van deze slimme technologie wil Auping een nog betere bijdrage leveren aan een goede nachtrust. De Auping Connect gaat € 149 kosten.

 Links

www.auping.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, slaapkamer, bediening, verstelbaar, remote, afstandsbediening, matras, ledikant, nachtrust, online, e-commerce, interieurwinkel, detaillist, retail, winkel, smartphone, tablet, app, #auping, #aupingconnect, #connect

Gerelateerd nieuws
100% Circulair matras Mline
DBC (Dutch Bedding Company), beter bekend van het label M-line, heeft op de Imm Cologne haar eerste volledig circulaire matras ge´ntroduceerd: Green Motion.
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
 
Candia Strom via Bakker
lees verder
Trendz voortvarend gestart
Gisteren is de voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz 2019 in Gorinchem prima gestart: veel bezoekers, enthousiaste exposanten en een volle beursvloer.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden