Coulisse wint prijs

Maandag 25 juni 2018

Raambekledingsleverancier Coulisse heeft met haar kindveilige Twin Pull oplossing een prijs gewonnen!
Coulisse wint prijs
Coulisse wint prijs

Het bedrijf uit Enter, dat begin dit jaar nog acte de présence gaf op de R+T in Stuttgart, ontving de Z&R Product of the Year Award 2018 voor haar Twin Pull, een eenvoudige oplossing voor het kindveilig maken van nieuwe én bestaande rolgordijnen.

Door de strenger geworden regelgeving van producten in woningen en gebouwen, is ook de vraag naar oplossingen voor kindveilige raambekleding de afgelopen jaren toegenomen. Het traditionele kettingmechaniek voor rolgordijnen heeft een ononderbroken lus en is daarom niet kindveilig. Om dit mechaniek kindveilig te maken, zijn vaak losse accessoires nodig. Dit is niet gebruikersvriendelijk of beperkt in toepassing.

Het Twin Pull mechanisme van Coulisse biedt de eigenschappen van het vertrouwde kettingtechniek, maar zonder de onveilige lus: twee kettingen die intrekbaar zijn.

 Links

www.coulisse.nl
www.messe-stuttgart.de/r-t/
www.rt-expo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, jaloezie, lamel, plissé, duette, shades, rolgordijn, screen, gordijn, zonwering, buitenzonwering, stof, stoffering, personalia, r+t, twin pull, z&r, #coulissse, @rt_tradefair, #rtexpo

Gerelateerd nieuws
Trendz Belgium + Intirio komen eraan
Over een goede week is het alweer zo ver: de allereerste accessoire-beurs Trendz Belgium, tegelijk gehouden met een speciale editie van interieurtextielbeurs Intirio met een beperkt, doch top-aanbod qua merken.
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Trendz voortvarend gestart
Gisteren is de voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz 2019 in Gorinchem prima gestart: veel bezoekers, enthousiaste exposanten en een volle beursvloer.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder
Uitgestorven dieren Moooi
The Extinct Animal Fabrics is de 'ultieme' high-end collectie van talloze stoffen en leer, van Moooi uit Amsterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden