Meister vinylvloer zonder vinyl

Donderdag 26 april 2018

Meisterwerke Schulte introduceert een nieuwe vloerbedekking: een vinylvloer, maar dan zonder vinyl: Meisterdesign.
Meister vinylvloer zonder vinyl
Meister vinylvloer zonder vinyl Meister vinylvloer zonder vinyl Meister vinylvloer zonder vinyl Meister vinylvloer zonder vinyl

Het bedrijf uit Rüthen-Meiste zet dit designvloer-platformconcept meteen breed in de markt: achttien decors (foto 1, 2 en 3; Ocean oak 6989, Cabin board 6991 respectievelijk Desert oak 6998) en in vier typen qua productopbouw. In lange plank (130 cm) én grote tegel. Met deze Meisterdesign-collectie breidt Meister zijn assortiment van gezonde, gemakkelijk te onderhouden en moderne designvloeren uit met vier aanvullingen.

Meisterdesign biedt alle voordelen van een vinylvloer (robuustheid, onderhoudsgemak en elasticiteit) maar zonder de vooral ecologische en technische nadelen. In tegenstelling tot de meeste vinylvloeren is deze in Duitsland gefabriceerde vloer hittebestendig, geurloos, vrij van weekmakers en voorzien van het Blaue Engel-keurmerk.

De vier verschillende producttypes:
Meisterdesign. comfort - een behaaglijke comfortvloer met extra kurklaag
Meisterdesign. flex - een slanke designvloer met geringe opbouwhoogte
Meisterdesign. life - een waterbestendige en klikbare allrounder
Meisterdesign. pro - een extra dunne professionele vloer voor volledige verlijming (foto 4, waterbestendig; leverbaar vanaf september 2018, alleen als plank, niet als tegel)

Volker Kettler, hoofd productontwikkeling bij Meisterwerke, stelt dat Meisterdesign. flex de juiste keuze is als de vloer dun moet zijn, maar wel zonder doortekening op bestaande tegels gelegd kan worden. Meisterdesign. comfort is qua demping zeer geschikt in de slaapkamer of kinderkamer. Meisterdesign. life en .pro bestaan geheel uit pvc-vrij kunststof en zijn zeer geschikt voor in serres omdat ze niet uitzetten onder de invloed van warmte. Daarnaast zijn ze geheel waterbestendig, wat ook geldt voor de bijpassende pvc-vrije plint (profiel 20 PK Aqua).

Ludger Schindler, bedrijfsleider verantwoordelijk voor marketing en verkoop, toont het POS-systeem (foto 5) in drie formaten die Meisterwerke voor deze collectie heeft ontwikkeld: het 'designvloer-adviescenter'. Dit bundelt alle belangrijke informatie die nodig is voor advies en verkoop: originele monsterborden, technische gegevens, productvoordelen, toepassingsmogelijkheden, accessoires en een catalogus met geïntegreerde lookbook.

Meister wordt in Nederland verdeeld door de groothandels Viehoff, Heditex, Schadébo en De Eik.Links

www.heditex.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com
www.viehoff.nl
www.schadebo.nl
www.deeik.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, PVC, lvt, keramiek, terra cotta, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, #meister, #meisterwerke, meisterwerkeschulte, #heditex, #viehoff, #schadebo, #deeik, #meisterdesign

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden