Booker toont boeken

Woensdag 25 april 2018

Shelving is hot! Door een relatief hoge omloopsnelheid en marge is het een gewild product in de retail. Tristan Frencken heeft er nu ook een, een mooie: De Booker.
Booker toont boeken
Booker toont boeken Booker toont boeken

Op de wandplank Booker kan je boeken, magazines en foto's laten zien. Dat vinden mensen leuk en decoratief. De Booker heeft een slimme hoek waardoor dat perfect rechtop kan, zo belooft de ontwerper uit 's-Hertogenbosch.

De metalen wandplank is onzichtbaar te bevestigen en is leverbaar in drie kleuren (zwart, wit en mint) en drie maten (60, 90 en 120 cm). De prijzen € 79, € 99 respectievelijk € 119.

 Links

www.tristanfrencken.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel stoel, lounge, fauteuil, verlichting, decoratie, eetkamer, tafel, sidetable, schaal, fruitschaal, ontwerp, design, shelf, shelving, wand, wandplank, boekenplank, Tristan Frencken, #tristanfrencken

Gerelateerd nieuws
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
 
Zus Heldense Groep failliet
lees verder
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden