Booker toont boeken

Woensdag 25 april 2018

Shelving is hot! Door een relatief hoge omloopsnelheid en marge is het een gewild product in de retail. Tristan Frencken heeft er nu ook een, een mooie: De Booker.
Booker toont boeken
Booker toont boeken Booker toont boeken

Op de wandplank Booker kan je boeken, magazines en foto's laten zien. Dat vinden mensen leuk en decoratief. De Booker heeft een slimme hoek waardoor dat perfect rechtop kan, zo belooft de ontwerper uit 's-Hertogenbosch.

De metalen wandplank is onzichtbaar te bevestigen en is leverbaar in drie kleuren (zwart, wit en mint) en drie maten (60, 90 en 120 cm). De prijzen € 79, € 99 respectievelijk € 119.

 Links

www.tristanfrencken.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel stoel, lounge, fauteuil, verlichting, decoratie, eetkamer, tafel, sidetable, schaal, fruitschaal, ontwerp, design, shelf, shelving, wand, wandplank, boekenplank, Tristan Frencken, #tristanfrencken

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden