Meer Umage verlichting

Vrijdag 05 mei 2023

Umage brengt meer licht in het huis met nieuwe verlichtingsontwerpen.
Meer Umage verlichting
Meer Umage verlichting Meer Umage verlichting

Geïnspireerd door speelse zonnestralen is deze verlichtingscollectie gecentreerd rond ontwerpen die het huis verlichten en volgens Umage het dagelijks leven inspireren. Komorebi (foto 1) is ontworpen door Magnus Nero & Ingemar Jönsson. In de lamp worden houten lamellen en textiel gecombineerd. De Komorebi collectie bestaat uit lampenkappen in verschillende vormen en maten, die gebruikt kunnen worden als vloer-, tafel- of hanglamp. De mini’s kunnen op een rij worden geplaats, of een Komorebi medium gecombineerd worden met een vloerstandaard om een vloerlamp te creëren. 

 

De geometrische lampenkappen Brighter Days, door Thor Høy, zijn gemaakt van massief messing en combineren een sierlijke en weelderige uitdrukking met een solide en statisch silhouet. Umage stimuleert interieurprofessionals om verschillen vormen te combineren. Brighter Days (foto 2) kan worden gebruikt boven een bijzettafel in de woonkamer of boven een aanrecht.

 

Around The World (foto 3, ontwerp door Luigi Vittorio Cittadini) is gemaakt van melkwit, mondgeblazen opaalglas met een vorm die doet denken aan een heteluchtballon. Around The World is verkrijgbaar in medium en mini en kan worden gecombineerd met zowel tafel- en staande verlichtingsstandaards als snoersets uit de accessoirecollectie van Umage.Links

www.umage.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, decoratie, accessoires, verlichting, licht, #umage

Gerelateerd nieuws
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Firefly wint design award
Jaarlijks organiseert de International Interior Design Association de IIDA/HD Expo Product Awards voor nieuwe designproducten in de hospitality branche. Vorige week won het Amsterdamse merk Humble in de categorie Lighting (series/collections) met de lamp Firefly.
lees verder
Gregory Kukolj cgo Whoppah
Whoppah, online marktplaats voor tweedehands design, heeft Gregory Kukolj per 1 juni benoemd tot chief growth officer (cgo). Als bestuurder gaat over de strategie, marketing, het aantrekken van groeikapitaal en fusies en overnames.
lees verder
Orgatec 2024: de trends
Van 22 tot 25 oktober 2024 toont Orgatec de nieuwste ontwikkelingen, producten en trends die de arbeidswereld van morgen vormgeven. Volgens de organisatie is er een verschuiving naar het ontwerpen van open, gastvrije kantooromgevingen.
lees verder
Haute couture bij Foscarini
Voor de Milan Design Week van dit jaar wijdde Foscarini zijn showroom aan de nieuwe designstudio Habitus van Andrea Anastasio. De Italiaanse verlichtingsfabrikant toonde ook vijf nieuwe lampen die in 2023 op Euroluce werden gepresenteerd en vanaf dit jaar verkrijgbaar zullen zijn.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden