Meer Umage verlichting

Vrijdag 05 mei 2023

Umage brengt meer licht in het huis met nieuwe verlichtingsontwerpen.
Meer Umage verlichting
Meer Umage verlichting Meer Umage verlichting

Geïnspireerd door speelse zonnestralen is deze verlichtingscollectie gecentreerd rond ontwerpen die het huis verlichten en volgens Umage het dagelijks leven inspireren. Komorebi (foto 1) is ontworpen door Magnus Nero & Ingemar Jönsson. In de lamp worden houten lamellen en textiel gecombineerd. De Komorebi collectie bestaat uit lampenkappen in verschillende vormen en maten, die gebruikt kunnen worden als vloer-, tafel- of hanglamp. De mini’s kunnen op een rij worden geplaats, of een Komorebi medium gecombineerd worden met een vloerstandaard om een vloerlamp te creëren. 

 

De geometrische lampenkappen Brighter Days, door Thor Høy, zijn gemaakt van massief messing en combineren een sierlijke en weelderige uitdrukking met een solide en statisch silhouet. Umage stimuleert interieurprofessionals om verschillen vormen te combineren. Brighter Days (foto 2) kan worden gebruikt boven een bijzettafel in de woonkamer of boven een aanrecht.

 

Around The World (foto 3, ontwerp door Luigi Vittorio Cittadini) is gemaakt van melkwit, mondgeblazen opaalglas met een vorm die doet denken aan een heteluchtballon. Around The World is verkrijgbaar in medium en mini en kan worden gecombineerd met zowel tafel- en staande verlichtingsstandaards als snoersets uit de accessoirecollectie van Umage.Links

www.umage.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, decoratie, accessoires, verlichting, licht, #umage

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
 
Nieuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
 
Evenementenprogramma Imm 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden