Meer Nivo aan de wand

Maandag 25 oktober 2021

Nivo van Deense designmerk Gejst is volgens het bedrijf de essentie van functioneel minimalisme. De dunne planken lijken in de lucht te zweven. Het product krijgt vier extra combinaties, zodat de planken met nog meer instellingen en doeleinden kunnen worden gecombineerd.
Meer Nivo aan de wand
Meer Nivo aan de wand Meer Nivo aan de wand

Nivo is door Böttcher en Kayser ontworpen voor Gejst. Het rekkensysteem heeft een strak, gefocust ontwerp zonder overbodige elementen, waarbij elk laatste onderdeel en detail zorgvuldig is overwogen met betrekking tot ontwerp, vorm en functie. Er zijn geen zichtbare schroeven en de planken schuiven recht in schuin uitgesneden spleten in de verticale palen, wat de bron is van het zwevende uiterlijk.

 

Nivo is er in acht verschillende arrangementen: A, B, C, D, E, F, G en H. De combinaties, D, E, G en H, zijn nieuw. Alle combinaties zijn er in zwart of wit. Nivo komt ook in een grotere variant, Nivo Large, die verkrijgbaar is in twee uitvoeringen, D en E, in zwart of wit.

 

Gejst wordt in België en Luxemburg vertegenwoordigd door het Belgische agentuur Stilfuld. Scandicliving is agent voor Nederland.Links

www.stilfuld.be
www.scandicliving.nl
www.gejst.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, woonaccessoire, meubel, plank, wandplank, wandrek, fotoplank, plankdrager, kleinmeubel, bijzet, #Growup, #Listenup, kinderkamer, jeugdkamer, #scandicliving, #gjest, #stilfuld

Gerelateerd nieuws
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden