Meer kleuren Betondesign

Zondag 17 maart 2019

Betondesign, de betonlook vloer- en wandafwerking van Forbo Eurocol, is leverbaar in meer kleuren.
Meer kleuren Betondesign
Meer kleuren Betondesign

Met Betondesign kunnen niet alleen vloeren en wanden, maar desgewenst ook (winkel)meubilair worden gemaakt. De hand van de vakman bepaalt het eindresultaat: fijne of grove slagen in het werk, meer of minder kleurschakeringen, het is zelf te bepalen. Toepassingen zijn kantoren, studio’s, winkels en showrooms, maar ook woonkamers en keukens.

Door de uitbreiding van het Betondesign-kleurenpalet biedt Forbo Eurocol nu tien standaardkleuren. Grijstinten in diverse kleurschakeringen vormen de basis van Betondesign, met daarnaast varianten in wit- en groentonen. Speciale kleuren op basis van RAL, Pantone of RGB zijn te bestellen bij oppervlakten vanaf 450 m².

Betondesign is geen doe-het-zelfproduct, maar wordt verwerkt door professionele project- en woninginrichters. Hiervoor kunnen zij deelnemen aan de speciale producttrainingen die Forbo Eurocol periodiek organiseert in het eigen Instructiecentrum. De kwaliteit van de uitvoering wordt hiermee gewaarborgd.Links

www.eurocol.com
www.eurocol.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, egalisatie, lijm, egaliseren, vlak, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, #eurocol, #eurocol, #betondesign

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder
Nieuwe milieuverklaringen ERFMI
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de meest recente milieuproductverklaringen voor veerkrachtige vloerbedekkingen gepubliceerd. Ook de EPD-calculator op de website is vernieuwd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden