Aankopen verhogen omzet Headlam

Maandag 11 maart 2019

De Headlam groep heeft in 2018 haar omzet weten te verhogen. Dit was echter wel te danken aan de acquisities die het bedrijf heeft gedaan.
Aankopen verhogen omzet Headlam

De Headlam Group wist haar omzet in 2018 te verhogen naar £ 708,4 miljoen (€ 823,5 miljoen). Daarmee groeide de omzet van de Britse groothandel in vloerbedekkingen met 2,3% ten opzichte van 2017.

Als er gekeken wordt naar de gecorrigeerde omzet, dan is het beeld wat minder positief. Zowel in het Verenigd Koninkrijk (-4,2%) als op het vasteland van Europa (-1,8%) is de omzet gedaald. De winst voor belastingen steeg wel, met £ 0,3 miljoen tot £ 43,4 miljoen.

Headlam Group heeft momenteel 63 groothandels in het Verenigd Koninkrijk en vier in continentaal Europa (Frankrijk, Nederland en Zwitserland). In 2018 werden rondom Londen Ashmount Flooring Supplies, Rackhams en Garrod, in Noord-Ierland Ceco Flooring en in Nederland Dersimo overgenomen.
Links

www.dersimo.nl
www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, vloer, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, laminaat, tapijt, tegel, tapijttegel, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #lifestyleinterior, #dersimo, #headlam, #ashmountflooringsupplies, #rackhams, #garrod, #cecoflooring

Gerelateerd nieuws
Rise & Shine bij Headlam
Het lente is begonnen en dus is er extra aandacht voor zonwering. Zo ook voor Rise & Shine, de binnenzonweringscollectie die Headlam onder haar label Lifestyle-interior voert.
lees verder
 
Behangfabriek P+S naar Marburg
lees verder
 
Reservoir Oak-collectie van Mflor
lees verder
De Ploeg en Kendix op TV!
Stoffenlabels De Ploeg en Kendix Allure komen zaterdag 23 maart op TV! Ze helpen een woonvilla naar droomvilla stofferen. En Kendix introduceert de nieuwste collectie in München.
lees verder
Bankroet Tony Mertens verwacht
De woningtextielformule Tony Mertens wil stoppen. De vier winkels zijn inmiddels gesloten en de kans lijkt groot dat de keten binnenkort failliet gaat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden