Meer Italiaans bedlinnen bij Nilson

Dinsdag 04 januari 2022

Beddenmaker Nilson is conceptdealer geworden van Society Limonta. Hiermee is Nilson het officiŽle Nederlandse verkooppunt van dit exclusieve bedlinnen uit ItaliŽ.
Meer Italiaans bedlinnen bij Nilson

De collectie van Society Limonta bestaat volgens Nilson uit prachtig bedlinnen en plaids van de mooiste materialen. In de showroom zijn collecties van katoen, zijde, kasjmier en wol te vinden. De verschillende collecties van Society Limonta laten zich onderling goed combineren. Door bedlinnen, lakens, kussens en plaids van verschillende materialen en kleuren te combineren ontstaat volgens de verdeler een luxe en verfijnd resultaat.

 

Nilson dat een showroom in Amersfoort, maar ook in het ETC Design Center in Culemborg heeft, verdeelde al langer producten van het Italiaanse merk, maar heeft de samenwerking met deze stap uitgebouw en de collectie uitgebreid. Het bedrijf legt uit dat de stoffen van Society Limonta technisch zo ontwikkeld zijn dat ze makkelijk te wassen zijn en meestal ook niet gestreken hoeven te worden. Ook met de seizoenen is rekening gehouden: luchtige ademende stoffen voor de zomer en behaaglijk textiel voor de winter.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.nilsonbeds.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, bedtextiel, textiel, linnen, dekbed, bedlinnen, dekbedovertrek, laken, quilt, bedmode, plaid, katoen, zijde, kasjmier, wol, nachtrust, #nilson, #SocietyLimonta, #etcexpo, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
 
Vakantiegevoel verf
lees verder
Pensioen voor Michael Stiehl
Managing partner bij Rauch Michael Stiehl gaat met pensioen. 31 augustus is zijn laatste dag. Stiehl werkte bijna 23 jaar als algemeen directeur bij het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden