Maretti ontvangt Stijlgroep en Jagt

Vrijdag 22 februari 2019

De Stijlgroep organiseert op dinsdag 5 maart een bedrijfsbezoek voor interieurprofessionals over verlichting in interieurstyling bij Maretti Lighting in Almere.
Maretti ontvangt Stijlgroep en Jagt

De Stijlgroep is een commerciële organisatie die mensen helpt te ontwikkelen op het gebied van (interieur)vakkennis, persoonlijke presentatie en bedrijfsvoering. Was het bureau uit Biddinghuizen in 2015 blijkens hun website nog vrij actief met een workshop bij Pure & Original en vijf bedrijfsbezoeken bij Maretti, Vriesco/A House of Happiness, Forbo Flooring, BN Wallcoverings en Akoestiek Pro, daarna is het lang stil gebleven.

Tot nu, want op 11 februari jongstleden werd Cunera bezocht en dinsdag 5 maart is opnieuw de beurt aan verlichtingsleverancier Maretti, exposant van het ETC Design Center Europe in Culemborg.

Speciale gast hierbij is interieurdesigner Mariska Jagt, die sinds 2010 een eigen studio in Voorschoten heeft. Het portfolio van Studio Mariska Jagt bestaat uit een breed scala van nationale en internationale projecten: van villa’s tot hotels, van openbare ruimtes tot kantoren. Mariska stelt zich als geen ander te kunnen inleven in de wensen en behoeftes van haar opdrachtgevers wat zorgt voor eigentijdse en stijlvolle designoplossingen. Ook ontwikkelt ze samen met gespecialiseerde partners nieuwe producten.

Programma:
10.00-10.30 Ontvangst
10.30-14.15 Diverse presentaties + lunch
14.30-15.30 Afsluitende borrel

Kosten voor deze dag € 45 excl. BTW (incl. koffie met iets lekkers, lunch en borrel).  Aanmelden kan hier.

 Links

www.cunera.nl
www.destijlgroep.nl
www.maretti.com
www.mariskajagt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, opleiding, cursus, studeren, studie, academie, academy, college, school, leren, #cunera, #destijlgroep, #stijlgroep, #maretti, #mariskajagt, #studiomariskajagt, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
 
Hemelse verlichting bij Ilfari
lees verder
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden