Maretti ontvangt Stijlgroep en Jagt

Vrijdag 22 februari 2019

De Stijlgroep organiseert op dinsdag 5 maart een bedrijfsbezoek voor interieurprofessionals over verlichting in interieurstyling bij Maretti Lighting in Almere.
Maretti ontvangt Stijlgroep en Jagt

De Stijlgroep is een commerciële organisatie die mensen helpt te ontwikkelen op het gebied van (interieur)vakkennis, persoonlijke presentatie en bedrijfsvoering. Was het bureau uit Biddinghuizen in 2015 blijkens hun website nog vrij actief met een workshop bij Pure & Original en vijf bedrijfsbezoeken bij Maretti, Vriesco/A House of Happiness, Forbo Flooring, BN Wallcoverings en Akoestiek Pro, daarna is het lang stil gebleven.

Tot nu, want op 11 februari jongstleden werd Cunera bezocht en dinsdag 5 maart is opnieuw de beurt aan verlichtingsleverancier Maretti, exposant van het ETC Design Center Europe in Culemborg.

Speciale gast hierbij is interieurdesigner Mariska Jagt, die sinds 2010 een eigen studio in Voorschoten heeft. Het portfolio van Studio Mariska Jagt bestaat uit een breed scala van nationale en internationale projecten: van villa’s tot hotels, van openbare ruimtes tot kantoren. Mariska stelt zich als geen ander te kunnen inleven in de wensen en behoeftes van haar opdrachtgevers wat zorgt voor eigentijdse en stijlvolle designoplossingen. Ook ontwikkelt ze samen met gespecialiseerde partners nieuwe producten.

Programma:
10.00-10.30 Ontvangst
10.30-14.15 Diverse presentaties + lunch
14.30-15.30 Afsluitende borrel

Kosten voor deze dag € 45 excl. BTW (incl. koffie met iets lekkers, lunch en borrel).  Aanmelden kan hier.

 Links

www.cunera.nl
www.destijlgroep.nl
www.maretti.com
www.mariskajagt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, opleiding, cursus, studeren, studie, academie, academy, college, school, leren, #cunera, #destijlgroep, #stijlgroep, #maretti, #mariskajagt, #studiomariskajagt, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe Roxxane van Nimbus
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
 
Sint Pieter voor thuis
lees verder
Drie restaurants ingericht door Estida
Deze zomer voorziet Estida, interior design & concept development, drie bijzondere restaurants van een nieuwe inrichting. De interieurs moeten de trend van luxe in de horeca weerspiegelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden