Marc Chardonnens naar DWI

Woensdag 19 juni 2019

De Woonindustrie wil ht inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
Marc Chardonnens naar DWI

Door zijn komst wordt de in 2018 gestarte samenwerking tussen Spotlight en DWI nog sterker. Spotlight is een vakevent voor branches als Home & Living, Koken, Gedekte tafel, Design artikelen, Lifestyle en Woonaccessoires. In maart werd Spotlight voor het eerst gehouden in DWI Beursfabriek in Nieuwegein.

 

Tot begin 2018 was Marc Chardonnens verantwoordelijk voor de beurs Trendz in Gorinchem. Volgens Chardonnens heeft de retail behoefte heeft aan een centrale plek in Nederland waar alles onder één dak wordt aangeboden. Door de samenwerking tussen DWI en Spotlight is er volgens hem een one-stop shopevent tot stand gekomen voor de detaillist.

 

Op woensdag 3 juli organiseren Spotlight en DWI een inloopdag voor potentiële vaste en tijdelijke exposanten. Onder meer om kennis te maken met de organisatie. Op de foto v.l.n.r.: Spotlight organisator Jurgen Pietsersen, DWI directeur Edwin Loeff, Spotlight organisator Bas de Bruin en Marc Chardonnens. Aanmelden voor het event Spotlight kan hier.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.spotlight-event.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #spotlight, #spotlightevent, #marcchardonnens

Gerelateerd nieuws
Wood Works op Domotex
De speciale Wood Works tentoonstelling op Domotex 2020 nodigt bezoekers uit om de eigenschappen van hout te ervaren en leren kennen.
lees verder
 
Tevreden Decosit breidt uit
lees verder
Woonretail september weer top
De Nederlandse detailhandel heeft in september 2019 4,6% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En wie was wederom koploper: de interieurbranche!
lees verder
 
Out-of-office tafel Opera
lees verder
Vitra ook leasen via Flinders
Na Designlinq gaat ook Flinders Vitra-meubilair leasen. Flinders verwacht het zakelijk lease-aanbod in samenwerking met fabrikanten verder uit te breiden in de nabije toekomst.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden