Luxury Decor Floors failliet

Dinsdag 06 augustus 2019

Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
Luxury Decor Floors failliet

LDF (Luxury Decor Floors) stond officieel te boek als een groothandel in behang, verf en woningtextiel en probeerde pvc-vloeren via retailers aan eindgebruikers te leveren.

Het bedrijf heeft in het verleden deelgenomen aan Europarket in Kortrijk en Intirio in Gent, maar de laatste jaren werd er al weinig meer van vernomen. De uitspraak van het faillissement door de ondernemingsrechtbank in Gent was al op 11 juli.

De curatoren zijn Alex Vrombaut en Serge Carton van Phibalex Advocaten uit Brugge.
Links

www.luxurydecorfloors.be
www.phibalex.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, vloer, pvc, vinyl, lvt, groothandel, grossier, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, #ldf, #luxurydecorfloors

Gerelateerd nieuws
Vescom ge´nspireerd door hout
Vescom, leverancier van wandbekleding voor de projectmarkt, introduceert twee nieuwe patronen voor vinylbehang: Wutai en Corvo. Beide zijn ge´nspireerd op het gevoel van hout en hebben een organische en natuurlijke uitstraling.
lees verder
Uitbreiding Estillon
Nog geen zeven jaar na de feestelijke opening van de nieuwe locatie en een uitbreiding eind 2016 is ondervloerspecialist Estillon alweer aan uitbreiding toe.
lees verder
Veganistisch leer steeds populairder
Leer gemaakt van fruit en bomen lijkt steeds vaker toegepast te gaan worden. We hadden reeds ananas- en boomschorsleer, maar er is inmiddels ook appel- en mangoleer.
lees verder
Luxaflex kiest dealers van het jaar
Luxaflex kiest in februari traditiegetrouw de Dealers van het Jaar. Deze titel Is voor dealers die de afgelopen maanden uitblonken in de promotie, marketing en verkoop van Luxaflex Outdoor.
lees verder
Visionair Retroscape van Carlucci
De nieuwe stoffen- en behangcollectie Retroscape, van Jab merk Carlucci, is een eerbetoon aan Palm Springs, de legendarische regio midden in de woestijn van CaliforniŰ. De collectie weerspiegelt het visionair optimisme van de mid-century modern stijl die hier te zien is.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden