Luie schilder bij Job en Seletti

Woensdag 13 maart 2019

De collectie Blow, in 2017 werd opgericht door Stefano Seletti en Studio Job, presenteert binnenkort een opvallend een nieuw product.
Luie schilder bij Job en Seletti

Blow is een bijzonder label van Studio Job en Seletti, dat kortgeleden nog op Showup te vinden was. In de Benelux wordt Seletti vertegenwoordigd door zowel Vanmokum als Home for Brands.

Studio Job heeft Guilty Pleasure getransformeerd in de nieuwe fauteuil Lazy Painter (foto). Het dessin van de avantgardistisch bedrukte bekleding heeft invloeden uit de Memphis-stijl en een ​​handgeschilderd gevoel. Tijdens de Milano Design Week in april zal deze officieel worden gepresenteerd in Seletti's flagshipstore op de Corso Garibaldi 177.Links

www.homeforbrands.com
www.seletti.it
www.showup.nl
www.showupbrands.com
www.vanmokum.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, fauteuil, stoel, armstoel, zitmeubel, #showup, #homeforbrands, #seletti, #vanmokum

Gerelateerd nieuws
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder
Orgatec en Euvend & Coffeena in 2020 samen
Elke twee jaar vindt de beurs voor kantoormeubilair Orgatec plaats. Van 27 - 31 oktober 2020 is het weer zo ver. De Keulense beurs wordt dan versterkt door Euvend & Coffeena.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden