Luie schilder bij Job en Seletti

Woensdag 13 maart 2019

De collectie Blow, in 2017 werd opgericht door Stefano Seletti en Studio Job, presenteert binnenkort een opvallend een nieuw product.
Luie schilder bij Job en Seletti

Blow is een bijzonder label van Studio Job en Seletti, dat kortgeleden nog op Showup te vinden was. In de Benelux wordt Seletti vertegenwoordigd door zowel Vanmokum als Home for Brands.

Studio Job heeft Guilty Pleasure getransformeerd in de nieuwe fauteuil Lazy Painter (foto). Het dessin van de avantgardistisch bedrukte bekleding heeft invloeden uit de Memphis-stijl en een ​​handgeschilderd gevoel. Tijdens de Milano Design Week in april zal deze officieel worden gepresenteerd in Seletti's flagshipstore op de Corso Garibaldi 177.Links

www.homeforbrands.com
www.seletti.it
www.showup.nl
www.showupbrands.com
www.vanmokum.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, fauteuil, stoel, armstoel, zitmeubel, #showup, #homeforbrands, #seletti, #vanmokum

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
Spoga groeit door
De outdoorbeurs Spoga + gafa sloot vorige week af na drie succesvolle beursdagen met opnieuw groei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden