Lots of Textiles en Brinkhaus

Woensdag 07 september 2022

Lots of Textiles vertegenwoordigt sinds 1 augustus jongstleden alle sales activiteiten voor Brinkhaus dekbedden en hoofdkussens in Nederland!
Lots of Textiles en Brinkhaus

Brinkhaus is in Warendorf (Duitsland) in 1847 begonnen en sindsdien is er veel bereikt en veranderd. Gedurende deze 175 jaar heeft het bedrijf te maken gehad met nieuwe markten, nieuwe behoeftes en nieuwe uitdagingen. Brinkhaus heeft altijd op een flexibele, innovatieve manier hier gehoor aan kunnen geven, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Alle producten hebben een eigen verhaal en daarmee een uniek advies, met een volgens het bedrijf uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

 

De producten worden volgens Brinkhaus gemaakt in overeenstemming met de meest recente ontwikkelingen en technieken en voldoen aan de behoeftes en wensen van de klant, Hoogwaardige materialen en vullingen van over de hele wereld worden toegepast en verwerkt in de producten. Deze worden momenteel wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht.

 

De afgelopen jaren heeft het Duitse merk de Nederlandse markt direct vanuit Duitsland bediend en heeft in Nederland een stabiel aantal partners die zeer loyaal zijn aan en graag werken met het merk. Per 1 augustus is Lots of Textiles het aanspreekpunt voor de Nederlandse markt. Het bedrijf uit Almelo van de in beddengoed zeer ervaren Arjan den Ouden (werkzaam geweest bij onder meer Bonna, Jade, Smellink en Haton) is trots op deze samenwerking en enorm gemotiveerd om met de Brinkhaus collectie aan de slag te gaan. Er zijn diverse plannen, waaronder deelname aan diverse beurzen:

 

DWI Vakdagen (De Woonindustrie) te Nieuwegein

- 11, 12 en 13 september 2022

- 19 en 20 september 2022

 

Meubelbeurs Brussel

- 6, 7, 8 en 9 november 2022Links

www.brinkhaus.de
www.lotsoftextiles.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.meubelbeurs.be

Tags

nieuws, interieur, merk, vertegenwoordiging, Benelux, kussens, dekbedden, bedtextiel, bedden, comfort,luxe, materiaal, collectie, #brinkhaus, #lotsoftextiles, #dwi, #meubelbeursbrussel, #bonna, #jade, #smellink, #haton

Gerelateerd nieuws
 
Decoratiebeurzen terug in Frankfurt
lees verder
Meubel- en woonretail hekkesluiter
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 1,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 6,0% lager, opnieuw dus stevige inflatie. Non food kromp met 2,5%, maar interieur nog (veel) meer!
lees verder
Limited Edition Essential bed
Koninklijke Auping viert dit jaar het 10-jarig jubileum van het Essential bed. De Auping Essential - het eerste recyclebare bed ter wereld - werd in 2012 ontworpen door het designerduo Köhler & Wilms en werd uitgebracht in een fel gele kleur.
lees verder
Nieuwe voorzitter Namev
Agentuurvereniging Namev heeft een nieuwe voorzitter. Arnold Desmedt gaf de functie door aan Bart Monteyne. Omdat Desmedt meer dan 16 jaar voorzitter was en de vereniging dit jaar veertig jaar bestaat werd een feestje gevierd.
lees verder
Uitbreiding Home24 marktplaats
De Duitse online meubelverkoper Home24 breidt zijn onlangs gelanceerde marktplaats alweer uit over de eigen landsgrens. Later dit jaar moet het platform ook live zijn in Frankrijk en de gehele DACH-regio.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden