Liu Jo Living opbergkast Pillier

Donderdag 28 september 2023

Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Liu Jo Living opbergkast Pillier Liu Jo Living opbergkast Pillier

Uit de behoefte om de definitie van een steunpilaar te herdefiniëren is de opbergkast Pillier ontstaan. Het meubel zorgt volgens Lui Jo Living voor een opvallend optisch effect. Pillier is een samenspel van vaste stoffen en holtes die het oppervlak dynamisch maken.

 

De kast is ontworpen in twee versies: een dressoir en een kast gedefinieerd door een pure vorm, een onregelmatig ovaal, verfraaid door het contrast van concave en convexe volumes van het gevormde hout. De deuren hebben een 3D-gecanuleerde bewerking en zijn verkrijgbaar in twee afwerkingen: Canaletto walnoot en houtskool essen, terwijl de boven- en onderkant gelakt en gevormd zijn aan de randen.

 

In de Benelux wordt Liu Jo Living vertegenwoordigd door agentuurbedrijf Design Lines, van Anneke en Erroll Klein Wassink uit Velp.Links

www.designlines.nl
www.liujoliving.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, meubilair, stoel, tafel, fauteuil, sofa, bank, kast, eettafel, salontafel, dressoir #liujoliving, #designlines

Gerelateerd nieuws
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder
Zuiver Design Scholarship 2024
Elk jaar biedt Zuiver we een veelbelovende jonge ontwerper de kans om een product voor onze Zuiver collectie te ontwerpen en te realiseren. Pim Smit is de winnaar van dit jaar.
lees verder
Badkamer veiliger maken
[Sponsored artikel] - Een veilige badkamer is heel belangrijk. Met een paar slimme aanpassingen kun je langer van je badkamer genieten zonder zorgen. In dit artikel bespreken we vijf manieren om je badkamer veiliger te maken.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Nieuwe managing director Nolte
Oliver Bialowons heeft zijn functie als managing director van Nolte Möbel neergelegd en zal de insolventieprocedure begeleiden als managing director van Nolte Industrieholding. Jan Paschen is per 1 juli benoemd tot zijn opvolger.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden