Liu Jo Living opbergkast Pillier

Donderdag 28 september 2023

Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Liu Jo Living opbergkast Pillier Liu Jo Living opbergkast Pillier

Uit de behoefte om de definitie van een steunpilaar te herdefiniëren is de opbergkast Pillier ontstaan. Het meubel zorgt volgens Lui Jo Living voor een opvallend optisch effect. Pillier is een samenspel van vaste stoffen en holtes die het oppervlak dynamisch maken.

 

De kast is ontworpen in twee versies: een dressoir en een kast gedefinieerd door een pure vorm, een onregelmatig ovaal, verfraaid door het contrast van concave en convexe volumes van het gevormde hout. De deuren hebben een 3D-gecanuleerde bewerking en zijn verkrijgbaar in twee afwerkingen: Canaletto walnoot en houtskool essen, terwijl de boven- en onderkant gelakt en gevormd zijn aan de randen.

 

In de Benelux wordt Liu Jo Living vertegenwoordigd door agentuurbedrijf Design Lines, van Anneke en Erroll Klein Wassink uit Velp.Links

www.designlines.nl
www.liujoliving.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, meubilair, stoel, tafel, fauteuil, sofa, bank, kast, eettafel, salontafel, dressoir #liujoliving, #designlines

Gerelateerd nieuws
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden