Lichtwoche verschuift

Donderdag 21 januari 2021

Normaal gesproken wordt de biŽnnale Lichtwoche in oneven jaren op meerdere locaties in Sauerland gehouden. Maar de 2021-editie verschuift naar 2022.
Lichtwoche verschuift

De vakbeurs Lichtwoche Sauerland (foto website) is nu in 2022 gepland van zondag 6 tot vrijdag 11 maart. Het wordt eentonig: ook hier zijn de overheidsmaatregelen vanwege corona weer de boosdoener waardoor de verplaatsing onvermijdelijk werd.

De Lichtwoche, waar volgens organisator Lichtforum Nrw circa 5.000 internationale bezoekers van meer dan 1.000 bedrijven (retailers, retailers en groothandelaren) te verwachten zijn, is een vakevenement voor in- en verkopers van armaturen en lampen. De ambassadeur van deze tiende editie werd vorig jaar reeds bekend gemaakt.

Links

www.lichtforum-nrw.de
www.lichtwoche-sauerland.de

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, beurs, show, event, vakbeurs, evenement, corona, verplaatst, uitgesteld,#lichtwoche, #lichtwochesauerland, #lichtforum

Gerelateerd nieuws
Licht is van levensbelang
In het kader van Wereldgezondheidsdag (7 april) vraagt de Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde (NSVV) aandacht voor het gebrek aan goed en voldoende licht.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
Non-food februari -30 procent
De detailhandel heeft in februari 2,8% minder omgezet dan in februari 2020, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 4,5% lager. Door de aanhoudende strenge corona maatregelen leed de non-foodsector een fors omzetverlies.
lees verder
Naar het circus
Italiaanse verlichtingsfabrikant Karman presenteert de nieuwe Circus collectie. Deze lijn bestaat uit drie hanglampen van geblazen glas.
lees verder
Design District naar november
De interieurdesign beurs Design District is verplaatst naar het najaar en wordt nu van 3-5 november georganiseerd in de van Nelle Fabriek Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden