LF Selection is nu Collett & Victor

Donderdag 15 september 2022

Dit jaar viert LF Selection het 40-jarig jubileum met een complete rebranding. LF Selection wordt Collett & Victor.⁠ Een nieuwe naam, nieuwe showroom, maar volgens het bedrijf dezelfde kwaliteit en passie als voorheen.
LF Selection is nu Collett & Victor

Het verhaal begint in 1982, toen meesterstoffeerder Filip Lievens zijn atelier oprichtte in Izegem. Onder de naam LF Selection groeide de eenmanszaak uit tot een familiebedrijf in de traditie van stofferen en restaureren. De expertise die het team in de loop der jaren heeft ontwikkeld, hielp LF Selection te lanceren als een benchmark binnen zijn sector in België, een bedrijf dat voortdurend de grenzen verlegde, culminerend in een status van Royal Warrant Holder als de ultieme kroon op het werk.

 

In 2021 werd de fakkel van het familiebedrijf overgedragen aan Julie Collett en Stieven Victor. Beide ondernemers hebben hun professionele ervaring opgebouwd in de sector van high-end interieurs. Onder een nieuwe merknaam en met een eigentijdse look & feel willen ze de traditionele knowhow behouden en trouw blijven aan de traditie van puur Belgisch vakmanschap.Links

www.collett-victor.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, meubelstof, textiel, gordijn, wandbekleding, naamsverandering, overname, jubileum, rebrand, #colletteandvictor, #lfselection, #lftrading

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Vernieuwde Powerview
Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Studio Wae gaat nieuwe fase in
Studio Wae timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Een interview hierover met oprichter Tynke van den Heuvel in de nieuwe showroom in Bunnik.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden